Sahiplendirmelimiyim Annesiyle Mi Kalmalı

Bu yavru bahçedeki yabani kedinin yavrusu 4 kardeşler içlerinden sadece bu sevdiriyor soğuktan ve dışarda pis yerlere girdiklerinden gözler böyle sahiplendirsem annesini ariycak sahiplendirmesem dışarısı çok soğuk veterinere goturucez daha burnu falan akmaya başladı ne yapmalıyım?


8 CEVAP

Tedaviye başlandı arkadaşlar 1.5 aylık tam sutten kesilmedi

Berii
Berii

754

Pek emin değilim ama bir süre sonra zaten anne kabul etmeyecektir. Gözleri daha kötü olmadan ve daha çok hastalanmadan sahiplendirilse çok iyi olabilir. Umarım onu sahiplenen harika bir ailesi olur :))

lokum_british
lokum_british

2409

Fotoğraftan ne kadarlık olduğu anlaşılmıyor ama 2 aylıktan küçükse anne sütüne ihtiyacı vardır ( dişleri çıkmış mı diye bakabilirsiniz, çıkmışsa direk sahiplendirin). Yavrunun durumu pek iyi görünmüyor, veterinere götürme şansınız var mı? Eğer atlatamayacağını düşünüyorsanız sahiplendirmeniz daha doğru olacaktır, zaten ölecek gibiyse anne de bırakır diğer yavrulara daha fazla süt vermek için. Dişleri çıkmamışsa ve sahiplendirirseniz bir süre kedi sütü tozu alıp biberonla emzirilmesi gerekir, tuvaletini de nemli pamukla poposuna masaj yaparak yaptırmanız lazım.

Tuvaletini falan yapıyor diside var ama evde tavuk denedim yaş mama denedim yemedi gittim kardeşlerinin yanında verdim yedi eşşek sipasi süt tozu var evde siringayla ondan da verdim içti hava gerçekten çok soğuk dün akşam odunluga koydum orda kedi tuvaleti yatacak yer falan var miyavladi durmadı umarım sabırlı birisi sahiplenirde vazgecmez :(

zuhall
zuhall

10265

Gozlerinde kalici hasar olmamasi icin acilen tedaviye baslanmali. Sahiplendirme kismini sonra dusunursunuz.

guineapigela
guineapigela

119533

Kac aykik

Sude2003
Sude2003

745

Sahiplendir,mümkünse sen bak derim.

Ben bakmayı çok isterdim ama ailevi nedenlerden bakamam durumumuz kötü değil tedavisini yaptırıyorum ama omurluk yuva olamayız :/ 4 gün daha igne olucak eğer eve alisirsa haftasonu arkadaşım sahiplenecek. Gündüzleri annesinin yanına koymayı düşünüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 437 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR