Kedi Sahibini Unutur Mu?

Elfsev
Elfsev

1838 Puan

5 gündür evde yoktum kedim ailemle kaldı. Normalde beni görünce çıldıran dibimden ayrılmayan kedim beni unutmuş gibi davranıyor ya da küstü mü anlayamadım. Neden böyle yapıyor bir fikri olan var mı ?

9 CEVAP

Kedi_annesi
Kedi_annesi

794

Okul nedeniyle kedimden 2 ay ayrı kaldım bu sürede anneme çok bağlanmış acaba beni unuttu mu diye çok üzülüyorum. Görüntülü konuşuyoruz ekranı koklayıp, evde sesimi arıyor ama yine de beni görünce yabancı gibi davranırsa diye endişeliyim. :-( Allah kimseyi evladından ayırmasın.

onurhhn
onurhhn

4050

Onunla vakit geçirin bol bol sevin. Bir de çok sevdiği ek gıdalar yada ödül maması varsa bugün elinizden yedirebilirsiniz. :)

EmineDuman
EmineDuman

2679

5 günde unutmaz :) ama tepki gösteriyor olabilir.Bol bol vakit geçirin sevin biraz da şımartın düzelir

lamiaaslan123
lamiaaslan123

2911

Tabii ki de unutmaz. Bizim sahiplendirdiğimiz Tarçın beni görünce hala yanıma gelip sürtünüyor. Belki kısa süreli küçücük bir trip olabilir bu. ;)

SlmGnl
SlmGnl

276

Bence size küsmüş olabilir unutmuş olamaz 5 günde. Kardeşim 4 gün evde yoktu geri döndüğünde benim kedim görür görmez tanıdı ve şaşırmış şekilde baktı hemen kendisini sevdirdi.

onurhhn
onurhhn

4050

Kediler çoğunlukla keyfi hareket ederler o an canı öyle istemiştir :) Bu sizi tanımadığı anlamına gelmez ve ilgisiz gibi görünürler ama asla unutmazlar.

Elfsev
Elfsev

1838

Çok endişelendim gerçekten hala eskisi gibi davranmıyor

izmir_pet
izmir_pet

127274

Ben kedimi nisanlimdan aldim. Yaklasik 3ay sonra falan gostermeye goturdum yanina ve hala unutmamis. Kii benimki bi tek kisiye elletmz sevdirmez normalde. Yani unutmamis kesnlikle. Bu kadar gunde asla ve asla unutmaz ama terkediligini dusunup uzulmutur ve kusmustur. Bol bol sevin barisir:)

Elfsev
Elfsev

1838

Teşekkür ediyorum hepinize :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 20640 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR