Kedim Neden Yuvaya Girmiyor, Hasta Olacak

mehmetpara
mehmetpara

172 Puan

Merhaba arkadaşlar,


Bir kedi besliyorum dışarda. 2 kez kartondan yuva yaptım birincisinde birkaç gün yattı, ikincisinde sadece bir kez yattı. Ev müstakil bahçeli, ne zaman kapıyı açsam kapının önünde betonda oturuyor ve içeri girmek istiyor. Hasta olacak diye korkuyorum. Eve alma şansım yok.


Yaptığım karton kutudan eve neden birkaç kez girip sonra girmiyor? İçine ısınabileceği birkaç havlu ve yün koyuyorum, mamasını bazen içeri, bazen kutunun önüne koyuyorum. Kapıyı açınca hemen biryelere sürtnmeye başlıyor ve miyavlıyor

6 CEVAP

mehmetpara
mehmetpara

172

GAliba sorun kutunun içine ışık vurmasıymış . Kutuyu ters çevirdim birkaç gündür yatıyor. Ama yine de gece 3 gibi kalkıyor. Bilmiyorum belki uykusunu alıyordur.


Herkese teşekkürler

mehmetpara
mehmetpara

172

Şuanda yatıyor yuvada. Sonra ne oluyoda çıkıyor anlamıyorum.Aslında çok ürkek bir kedi. Diğer kedilerden çok korkuyor, o yüzden mi girmiyor diye de düşünüyorum. diğer kediler gelip bakıyor yuvaya çünkü. Dediğinizi bir deneyeceğim. Yarın bir torba alayım yada şişe bulup doldurayım bakalım.


Çocuklar alıyor olmasın yuvaları

lokum_british
lokum_british

2409

Yok ya başıboş dolaşan çocuk yok ki sokakta, apartman manyakları emekli yöneticilerden şüpheleniyorum ben. İnşallah yakalarım :/

lokum_british
lokum_british

2409

En azından evi koyabileceğiniz bi bahçeniz var ne güzel. Benim yaptığım kedi evleri ertesi güne kalmıyor bile, alıp alıp atıyor vicdansızlar. Daha güvenli olduğunu düşündüğü biyer buluyodur kendine, kaynar olmayan sıcak su torbası ya da pet şişe koymayı deneseniz bi yuvaya. Araba motoruna bile giriyolar sıcak diye, böyle alıştırırsınız belki.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Catnip koyabilirsiniz yuvaya kedi nanesi de deniyor sanirim. Pet shoplarda oluyor. Biraz alıp yuvanın içine serperseniz ise yarayabilir belki.

Recai44
Recai44

10816

Yuvayı güvenli bulmuyorsa oraya girmez . Kediler güvenli buldukları yerlerede yatar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2951 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR