Apartman Dairesinde Rottweiler?

EfeOzenn
EfeOzenn

686 Puan

Arkadaşlar son aldığım bir kararla Pitbull almamaya karar verdim ve benim için uygun olmayacağını düşündüm :). İki köpek var aklımda aslında, biri Alman Kurdu. Diğeri ise Rottweiler. Dediğim gibi, kendine özel bir odası olacak, oda ise rahat 12m² var. Yerleri tamamiyle gazete ile kaplarım veya tuvalet eğitimi için bir ped alırım. Sonra evde yalnız kaldığı vakitler sıkılmasın diye bütçe dostu vakit geçirebileceği ucuz oyuncaklar alırım. Dişleri için yapay kemik alırım. Köpeğimin düzenini aklımda şöyle düşünüyorum: Sabah 8'de sabah mamasını veririm, (bu arada kafeste beslerim köpeğimi) mamayı verdikten sonra okula giderim 16.20 - 16.30 civarı evde olacağım, o zamanda öğle mamasını verip dışarı gezmeye 2 saatliğine çıkartabilirim. Akşam olunca da akşam öğününü veriririm. Olmadı 16.30'a kadar köpek aç kalır mı derseniz kuzenim bize yakın oturuyor ona söylerim mamasını verir bu şekilde olur mu? Teşekkür ederim.

7 CEVAP

lokum_british
lokum_british

2409

Fıstık benim olacak diyorsunuz yani. En az 15- 20 yıllık bir sorumluluk alacaksınız. Kafeste beslerim, kuzenime söylerimle olmaz ki. Bi eğitim hayatınız bitsin bu sorumluluğu tek başınıza alacaksanız. Siz ilgilenemediğinizde, master, askerlik vs gibi bir durumda aileniz bakmak isteyecek mi köpeğinize. Hele ki zor ırklar bunlar, kötü ünlerinin sebebi yanlış ellerde bakılmaları. Sürekli cins değiştiriyorsunuz, bir araştırın bakalım önce. Önceki açtığınız başlıkta bir arkadaş youtube linki paylaşmıştı, onu izlediz mi mesela?

EfeOzenn
EfeOzenn

686

Kafes olarak dediğim yuva.

Zynpks
Zynpks

2658

Bahsi geçen köpek baskın ırk böyle bir ırk almak istiyorsanız bence daha önce tecrübe edinmelisiniz ve herseyi düsünmelisiniz kaldi ki bu tür büyük ve baskın ırkların şahsen apartman dailerinde beslenmesini doğru bulmuyorum alan yetersizliğinden ötürü bahçeli bir ev şart illa köpek beslemek istiyorum diyorsanız daha küçük ırklara bakmanizi tavsiye ederim veya bir kedi sahiplenebilirsiniz bakimi daha kolay

Ponponmavis
Ponponmavis

2972

Apartmanda pitbul kadar rottweiler zordur hırçınlardır ve inatçılardır ve çok enerjiklerdir onun için tavsiye etmem ama Apartmanda korkunç bi ırk beslemek istiyorsanız yok ama bulmastiff var o çok güzel ve tembel bi ırk ama Biraz salya sorunu olabilir ve bu normal benimki bile yemek Yerken salyası akıyor ve yavruyken iyi bakarsanız Mükemmelllll bir ırk olur ama siz yinede araştırın derim :)

Ponponmavis
Ponponmavis

2972

Ama yinede alman kurdu olabilir odasında mutlu mutlu yaşar :)

Alicveben
Alicveben

12941

Çok kolay olmaz, baskın ırklar daha çok bahçede beslenebilecek köpekler. Pitbull, rotwailler, Alman çoban köpeği gibi köpekler baskın ırklar dır ve bahçede beslemeye daha uygundur. Dediğim gibi eğer baskın ırk besleyeceksek tecrübeli olmalıyız. Bence köpek sahibi olmak için acele etmeyin...

Alicveben
Alicveben

12941

Beagle, cocer gibi ırklar evde yaşamaya uygun köpeklerdir :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 590 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR