Aşı Sonrası Ne Yapmalıyım

Marsmars
Marsmars

173 Puan

Kedim 2 aylık. Dün ilk aşısını veterinerde yaptırdım ve veterinerin vermiş olduğu haplardan veriyorum. Bu bir haftalık süreçte tam olarak ne yapmam gerekiyor ? Duyduğuma göre bu süreçte kedim hastalık atıyor. Kumunu nasıl değiştirmeliyim ve değiştirirken ne yapmalıyım ? Kendisi ile yakın temasa geçmelimiyim ? Hastalık kapar mıyım ? Lütfen aydınlatır mısınız..

6 CEVAP

DEMET92
DEMET92

18608

merhaba,
öncelikle kedilerden bizlere herhangi bir şey geçmez o yüzden endişelenmeyin lütfen.
ilk aşıdan sonra biraz ateşi çıkıp halsiz olabilir ama bir iki güne yine eski enerjisine kavuşacaktır daha sağlıklı olarak :)) veteriner ne hapı verdi anlamadım ama ? kumunu da rutin olarak hergün temizleyin içini rahat etmezse gün içinde tuvaletini yaptıkça arkasından temizleyin. sağlıklı günler dilerim :)

EmineDuman
EmineDuman

2679

bende merak ettim açıkçası aşı sonrası ne hapı verdiler?Şimdiye kadar hiç duymadım ve benimkine de hiç verilmedi.

dilara98
dilara98

4823

Veterineriniz ne hapı verdi.İlk aşılar karma aşılarıdır.21 gün arayla yapılır.Karma aşısından sonra ateşi olabilir.Genellikle uyuyacaktır.Mama kabinı suyunu ve tuvaletini yakınina koyun.İshal kusma gibi sorunlar yaşarsanız veterinerinize haber verin.Zaten yarına birşeyi kalmaz.Geçmiş olsun :)

Marsmars
Marsmars

173

Hapın adını hatırlamıyorum. Beyaz bir hap. Çeyrek vermemi söylediler. İki çeyrek daha var yanımda. İlk çeyreği dün kendileri verdiler.

dilara98
dilara98

4823

İç parazit hapı vermiş sanirim.Kedinize iğne yapildı mı ?

Marsmars
Marsmars

173

iğne değil aşı yapıldı dilara hanım. karma 1 sanırım bu tekrar gelmem gerektiğini söylediler 21 gün dediler galiba tekrar arayıp soracam

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 401 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR