Kedimin Karnı Neden Taş Gibi Sert ?

kedos
kedos

6038 Puan

Bu minnoşu dün akşam bulduk. Aceleyle anca karnını doyurduk ve eve kedi evine bıraktık. Bu sabah tekrar geldim ve yeni farkettim karnı şiş ve taş gibi sert. Sadece kuru mama yedi ve tavuk suyu içti. Şimdi sıcak su torbasıyla kutuya bıraktım yemeğini yedirip.Acaba yavrularda normal mi bu şişlik?


5 CEVAP

dilara98
dilara98

4823

İç parazitten karınları şiş olabiliyor.Veterinerden iç parazit hapı alıp kediye hapın çeyregini yutturabilirsiniz.

Zehrasnmz
Zehrasnmz

6579

Tuvaletini yaptığını gördünüz mü kabız olabilir

kedos
kedos

6038

10 a yakın kedi var o yüzden bilemiyorum tuvaletini yapıp yapmadığını.. ben de parazit ilacı kontil var onu kullansam acaba hap kadar etkili olur mu?

Senairems
Senairems

786

Benim bahcede baktıgım kedilerden birinde de karında şişlik ve sertlik olmuştu. Fakat o hic yerinden kalkamıyodu yemek falan da yememisti. Veteriner kemik tarzı bi şey yemiş sindirememiştir dedi lavman yaptılar ve bi şurup verdi sonra tuvaletini yapınca rahatlamıştı. Sizde de eğer durum bu sekilde ilerlerse veterinere götürün bence cünkü bana kediler sokakta cogu zaman bu sebeple ölüyor demişti cok korktum gördüğüm herkese kedilere kemik kılçık tarzı şeyler verilmeyeceğini anlatıyorum... geçmiş olsun

kedos
kedos

6038

Tuvaletini yaparken denk geldim geçenlerde. Dışkısı normal,yemesi içmesi çok iyi ve çok hareketli. Yüksek ihtimalle parazit.kontil başlıcaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 16368 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79764 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR