Sirkeyi Doğru Kullanamıyor Muyum?

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436 Puan

Merhaba çiş problemimizden bahsetmiştim sizlere, bir yerde okuduğum bir şey üzerine önce çişi temizledim, viledaladım ve üzerine karbonat döktüm (çekiyormuş kokuyu diye yazmışlar) karbonatla biraz durduktan sonra onu da dezenfekfe ettim. İlk gün sirke kullanmamıştım nitekim aynı yere yine çiş yaptı.
Bu sefer az domestos briaz fazla sirkeyle güzel bir vileda yaptım evin her yerini dip köşe. Kokusundan da hiç hoşlanmam ama.. sonra birkaç saat ev havalandı. 3 gece çiş yapmadı ve çabalarım sonucunu aldı diye düşünüyordum. Yine yaptı. Hem de en dikkat ederek sildiğim yere (zaten genelde oraya yapıyordu) acaba su karışımı içinde sirke etkisini yeterince göstermiyor mu?
Bu sabah çişi temizleyince pamuğa sirke döküp sildim bwlki daha kalıcı olur diye.
Sirkeyi ilk kullandığım gün, havalanmalardan sonra odin oraya gidince bildiğiniz ordan koşarak kaçmıştı nefret etti sanki o kokudan. Acaba sirkenin olayı nötrlemek mi yoksa koku sebebiyle bastırıyor mu? Şimdiki adımım ne olmalı?


Biraz uzun oldu ama okuyan herkese çok teşekkürler

3 CEVAP

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436


  • pamukla sildikten sonra o odayı kapattım, 2 dakika sonra gidip kumuna çişini yaptı. Yavrumun bu odayla mı problemi var acaba?
    Ayrıca gündüz de bu odada asla çiş yapmıyor hep geceleri olıyor bu olay.

edasukur
edasukur

3594

Bence yönteminizde bir sorun yok fakat bazı kediler zor olur. Ben de evde sirke kullanıyorum ki kokusuna bile tahammülüm yoktur sizin gibi. Sirkenin etkili olduğu yazıyor her yerde ama alkolle de temizlebilirsiniz o da etkili bir yöntem. Ama yine de olmuyorsa çişini yaptığı odayı uzun süre kediniz için kapatın, girmesine izin vermeyin unutsun orayı.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Sirkeyi bilmem de icinde amonyak bulunan temizleyiciler kullanildiginda orayi yalama tuvaletini yapma olabiliyor. Brlki domestos kokusunu almissa ondan oraya gitmis olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 464 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR