Arkadaşlar, İki Aydır Sahip Olduğum Kedim Hemen Laftan Anlarken Şimdi Bizi Mahvediyor.

Gonul10
Gonul10

894 Puan

İkiay önce sokaktan sahiplendigim 6 aylık kedim,tırmalamayan uysal,biz uyurken asla rahatsız etmezken, şimdi tam bir azmana dönüştü .Sabah tepemizden inmeyen,ısıran habire yatakta oynayan ve tabiki bizi uykusuz bırakan oyun bağımlısı bı psikopat oldu.suratim tırmık, bacağım ısırık izmeriyle doldu.Ankaraya götürdüm,nenesi çok pis şımarttı.Ondan mı acaba? Nasıl durulacak bilemedim.


6 CEVAP

Zynpks
Zynpks

2658

Oyun oynamak istiyor hepsi bu kedi bu tabiki oyun isteyecek söylediğinuz hersey benim oğlumda mevcut bi çoğu kedi de mevcut 6 aylik bir kedi yavru sayılır 2 ayda güven bağini kurup iyice size alişmistir bu yüzden de istediği sekilde oyun oynuyordur ne mutlu size :)

denizclkgl
denizclkgl

2909

Kızgınlığa girmiş olabilir mi acaba

Gonul10
Gonul10

894

İkinci karmasindan sonra kısırlaştırcam,ama oyun için yapıyor.Asabilikten diil.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Malesef kediyle nasil yasanir hepimize ogretiyolar.2dk once koltugun kolunda yanimda otururken bianda gozume tirmik atti,allahtan refleksle kapattimda teget gecip altina geldi.suan sis mor ve kanamaya devam ediyor.ben onun gozunun icine bakarken onun durduk yere bunu yapmasi manasiz geliyo bazen.insan ister istemez sinirleniyo ve uzuluyo.ilginc yani neyi neden nasil ve durduk yere yapabiliyolar anlayamiyorum

onurhhn
onurhhn

4050

Kedi işte :)

beautifulcat
beautifulcat

10837

gün içinde yalnız bırakıyorsanız kediyi, eve geldikten sonra bol bol oynatın yorun. bu sayede gece uykuları düzene girer.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 483 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR