Sanicat Saniclean Kedi Kumu

Eymentalay
Eymentalay

14974 Puan

Merhaba sanicat’in saniclean kumu dikkatimi çekti kullanan veya diğer sanicat kumlarından farklı olarak ne özelliğinin olduğunu bilen varsa beni aydınlatabilir mi acaba :))

11 CEVAP

Amon
Amon

2102

Fiyatlar konusunda haklısınız. Orta seviye bir fiyat performans ürünü yeterli diye düşünüyorum ben de. Sanicat konusuna gelince, eğer ondan memnunsanız devam edin. İdeal kumu bulmak çok zor çünkü. 1 senedir hala deniyorum ben :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Bana burda aro onerdiler aldim memnunum bayagi. Belki mirmir deneyebilirm. Onuda merak ediyorum. Bunlari deneyebilirsiniz

Eymentalay
Eymentalay

14974

Ben sanicat bianca kullandım benim hoşuma gitti topaklanınca biraz yumuşak kalıyor ama koku ve tozutma yapmıyor şu an’a kadar kullandığım kumlar arasında en iyisi diyebilirim. Everclean’e baktım ama aşırı pahalı kedinin çişi kakası için verilmeye değmez o kadar para bence :)

Eymentalay
Eymentalay

14974

Pisi pisi mırmır vb kumlardan hiç memnun kalmadım şu an sanicat markasından memnunum ama çok fazla çeşidi var aralarından en iyisini seçmek istiyorum @izmir_pet

izmir_pet
izmir_pet

127274

Pisipisi ici bikac kisiden kotu yorumlar aldim da. Mirmir guzsl dediler ama kullanmadim. Hic denemiyim o zaman:) valla hic beklemiyodum ucuz diye ama aro bayagi guzel cikti. Topaklar tas gibi oluyo:) yalan soylemis olmayayim da bayagi oldu alali. 3hafta rahat oldu heralde belki daha fazla. Yeni yeni kokmaya basladi ve hic kum eklemedim daha. Atip yikayip yeni koyucam. Bayagi guzel bence ve5kg 8.99tl

Eymentalay
Eymentalay

14974

Yani hala tam emin değilim mama almıştım onun yanında hediye gelmişti hoşuma gitti belki zaman geçtikçe onu da sevmeyeceğim bilemiyorum ama şimdilik beni tatmin etti diğer kumlar berbattı :) fiyatı bir tık daha pahalı diğerlerine göre ama saniclean veya sanicat’in başka bir türünü kesinlikle deneyeceğim tekrardan :))

Ecerana
Ecerana

14974

Sorduğunuz kumu bilmiyorum ama instagram da 2kedi2aslan1ev diye bir hesap var orada farklı kum markalarını deneyimleyip insatgram da paylaşıyor. Size de bi bakmanızı tavsiye ederim belki dediğiniz markanın da incelemesini yapmıştır.

Amon
Amon

2102

Söylediğiniz çeşidini bilmiyorum ama daha önce 2 kere sanicat kullandım ve memnun kalmadım ikisinde de. Koku ve dağılma problemi oldu.

EZK
EZK

111866

Lindo cat kullaniyorum cok da memnunum. Pudrali ve sabunla olanini kullaniyorum. Indirimdeyken başka bi siteden almistim. Fiyatı da gayet uygundu. Kalın taneli olanini kullaniyorum.

Eymentalay
Eymentalay

14974

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum ama lütfen sadece sorduğum kum hakkında cevap yazın farklı kum önerisi istemiyorum sanicat’in kum çeşitlerini araştırıyorum sadece :)

EZK
EZK

111866

Ben soruyu yanlış anlamisim fakat ne var yani başka bi marka onerdiysem? Burdaki bazı insanlar da tuhaf..:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 725 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR