Kedim Evden Gitti, Gelebilir Mi?

aysenzn
aysenzn

166 Puan

Aslına bakarsanız dışarıya çıkmak istiyor ve çıkarıyorum dolaşıp kendi kendine eve geliyor. Bu sürekli yaptığı bir eylem iki günde bir dolaşır gelir.


Daha önce iki kere evden gittin. İki gidişinde de yaklaşık üç gün sonra geri döndü. Diğer gidişleri gibi her yeri ayağa kaldırdım. Açtırmadığım garaj kalmadı. Tüm apartmanların otoparklarına, bahçelere her yere tek tek baktım. Diğer gidişlerinde yazdı, hava sıcaktı. Şimdi hava buz gibi ve kedim hep sıcakta yatardı. Soğuk havaya dayanabilir mi? Bir de sizce ne kadar gitmiş olabilir? Aklım almıyor gezebileceği her yere bakıyorum. Hiçbir yerde yemekte yemez. Sarı su kabı var. Sarı su kabı dışında da hiçbir kaptan su içmez. Nereye gidiyor olabilir? Neler yazdım bilmiyorum belki saçmaladım ama merak ediyorum. Kediler ne kadar yol gidebilir? Gerçekten korkuyorum çünkü hava soğuk buz gibi.

7 CEVAP

umut61
umut61

2877

Okurken yaşamış kadar oldum. Umarım kediniz geri döner.

Etchellion
Etchellion

250

Kedinin kısırlaştırılıp kısırlaştırılmadıgına göre değişir. Kısır değilse ve dişiyse geri dönse bile tekrar gidecek. Ayrılma vaktiniz ya gelmiş yada geliyor. Bunun dışında korkunuz olmasın ne soğuk nede diğer kedilerle bi sorun yaşar. Hayata devam :D Dönerse kısırlaştırın...

simge
simge

2456

Okurken cok kotu oldum ya ALLAH sabir versin.. benim basima gelse dayanamam heralde ya gercektn cok kotu... :(((

Okurken çok kötü oldum inanın. Allah size sabır versin. Sakin olun ve çok uzaklaşmadan kedinizi arayın. Yoksa internet sitelerine ilan verebilirsiniz.

melcim11
melcim11

632

Evde sahiplendigi cisimler var evi sahiplenmis ve geri donme isteginde bulunur diye dusunuyorum umarim da oyle olur :/

Busrabiye
Busrabiye

605

Eğer kapıdan cıktıysa yani evin etrafını tanıyorsa geri döner bence. Benim kız 4. kattan çatıdan gitmişti biryerlere, 2 ay sonra geri döndü, aslında dönmek sayılmaz kardeşim 1 sokak aşağıda buldu :) eski evimiz müstakildi o zaman hep çıkar gezer bazen 2 hafta gelmezdi.

Mihov
Mihov

10326

Kedim hiç dışarı görmemiş bir kediydi geçen sene evden kaçtı tam da cadde üzerindeyiz paranoyaya bağladım saat başı pencere açıp pisi pisi diye cagırmalar, dısarı cıktıgımda gıdıp gelene kadar etrafa pisi pisi diyerek dolanmalar benzerini bile görmedim. öldüğünü düşündüm artık aradan 2 hafta geçmişti. Birgün bi miyavlama sesi duydum direkt tanıdım apartmanda oldugumuz ıcın tam tutturamamıs evi altımızdaki bodruma girmiş yavrum sabaha kadar cıkarmakla uğrastım cok sukur bıdaha da böyle bır sorun yasanmadı. Ama geldiğinde patileri parçalanmış, açlıktan yanakları çökmüş pislik içinde kalmıştı yavrum. Evde yaşayan kedi ne yazık ki sokaklarda yapamıyor. Eğer başına bir iş gelmediyse ki umarım gelmemiştir, er geç döner merak etmeyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1507 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR