Her Yere İşiyor

TarcinBey
TarcinBey

13649 Puan

Arkadaşlar gerçekten çok bıktım artık. Her gün sürekli kapıda miyavliyor gece gündüz demeden artık illallah getirdi. Her yere işiyor annemin yorganina kitabıma tuvalime her yere işiyor artık çok sıkıldım. Napmam gerek

12 CEVAP

Friolero
Friolero

12756

Şimdi şöyle söyleyeyim bence %90 o yüzden yapıyor. Benim erkek kedim de kısırlaşmadan önce her yere yapıyordu. Annemle sürekli kavga ederdik. Bir kere gözümün içine baka baka gidip temiz çamaşırların olduğu sepetin içine girip yapmıştı. O kadar kötü ki anlıyorum. Zaten kısırlaştıracakmışsınız ama bunun bir çözümünü ben bulamadım. Hatta kısırlaştırdıktan sonra 1 2 kere daha yaptı(hormonları düzene girene kadar) ama çok şükür sonra bir daha asla yapmadı :)


Bir de düşük bir ihtimal belki üriner sisteminde bir sorun vardır. İdrar testi falan yapılırsa çıkar. Ancak ben kızgınlık belirtisi olduğunu düşünüyorum.

EZK
EZK

111866

Kafes olayını saçma buluyorum. Yanılmıyorsam burda kisirlastirmaya karşı olduğunuzu belirtmistiniz. Eve alarak zaten dogalarini bozuyoruz bu bi gerçek. Birde hapis... Yazık değil mi o hayvana?

Friolero
Friolero

12756

Kısır mı¿

TarcinBey
TarcinBey

13649

Birkaç hafta içinde kisirlastirilcak ama o zamana kadar bu işemelerine bir çare bulmam lazım.

EZK
EZK

111866

Nerdeyse üç yıl bu işkenceye katlandim ben. Sirkeli bizlerle silin nereye yapıyorsa. Yaşını geçtiyse de kisirlastirin daha fazla ona da kendinize de eziyet etmeden.

satinalmayin
satinalmayin

9532

Kafes olayını saçma bulmanız normal bu zaten devamlı bir çözüm olamaz.geçici olarakta saçma buluyorsanız ozaman bırakıcaksınız o işiyecek siz temizliceksiniz.
Eve alarak doğalarını bozuyorsunuz bu mantıksız doğası şehir değil bu hayvanların kısırlaştırmaya karşı değilim.

EmineDuman
EmineDuman

2679

benim kedim de kısırlaştırılana kadar çişini yapıyordu evde bazı yerlere ama ameliyatdan sonra hemen bıraktı

TarcinBey
TarcinBey

13649

Hayır kısır değil

satinalmayin
satinalmayin

9532

Tahmin ediyorum geldiğiniz noktayı benimde kedim 4-5 kere yorgana kanepeye işedi berbat kokuyor üstelik koku çıkmıyor kolay kolay.Her yere sokmayın dicem ama en ufak bir fırsatta odalara dalıyorlar bunuda biliyorum zor bir durum ben baş edememiştim hatta mutfağa kapatmıştım ordada kum kabı olmasına rağmen mutfak tezgahının üstüne bu sefer 2 kez dışkısını yaptı tırlatıyordum az daha sonra mecbur kocaman bir kafes yaptım ona koydum sonra bir arkadaşın kedisiyle çifleştirdik düzeldi ama kısırlaştırmadan tamamen geçmez o yüzden hala odalara sokmuyorum salonda kalıyor akşam salona koyuyorum kum kabını gözlem altında.

EZK
EZK

111866

Vallaha ben sirkeli suyla temizliyorum her yaptığı yeri. Mantıksız değil aslında. Bi yerde özgürlüklerini elinden alıyoruz. Ama etrafta bunkadar canı, sapik varken dışarı da salmiyorum tabi. Demek istediğim açık aslında.. Ben öyle bi yorumumuzu okudum diye hatırlıyorum, bilemiyorum.

EZK
EZK

111866

EmineDuman Evet ameliyattan sonra çok şükür benimki de bıraktı. Bu zamana kadar da hic oyle biseyini gormedim. Sonra insan gerçekten rahat bi nefes alıyor.

TarcinBey
TarcinBey

13649

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Dediğiniz gibi bir yere kapatarakta ceza veremiyorum kapatilan yere yapicak bu sefer. Mutfak olayinız gibi. O yapicak ben silicem o yapicak ben temizlicem başka bir yol yok gibi kisirlastirana kadar sanırım artık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1075 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR