Kesim British Short Hair Ve 1 Aydır Çok Tüy Döküyor Yardımcı Olur Musunuz

Bsryml
Bsryml

244 Puan

**kedim tüy döküyor **

6 CEVAP

Bende tavuklu mamanın döktüğünü duydum halbuki en iyi mamalarıda aldık :( dr uma danışıp balıklı mamaya geçmeyi düşünüyorum

dilekz
dilekz

3238

Felicia yı kullanmadım hiç ancak benim kedilerimin tüy dökme sorunu N&D'ye geçince düzeldi. Mamayı aldıktan sonra iki hafta içinde müthiş bir azalma oldu inanamadım. Önceki kullandığım mama da tavukluydu N&D'nin de tavuklu mamasını kullanıyorum. Tüy dökme sorunun çoğunlukla mamayla alakalı olduğunu söylüyorlardı da pek ihtimal vermiyordum. Amacım sadece kedilerimin daha iyi beslenmesini sağlamaktı böyle bir sonuç da mükemmel oldu :)

dilekz
dilekz

3238

Hangi mamayı kullanıyorsunuz?

herautte
herautte

2945

bende aynı dertten müzdaribim valla, önceden bu kadar dökmüyordu. son 1-2 aydır çok fazla tüy döküyor. Felicia tavuklu hamsili mama kullanıyoruz ama ondan mı bilmiyorum. tavuklu mamalar daha çok döküyormuş doğru mudur bilen var mı acaba?

privacy031
privacy031

974

benimde britishim var. ve 4-5 aydır tüy dökümü minimum düzeyde havaların soğumasından dolayı.. sanırım mamayla ilgili olabilir. ben royal canin brtisih cinsine özel olan mamayı kullanıyorum. severek yiyiyor..mama markasını ya da türünü değiştirip deneyin derim..

_kklkmlk
_kklkmlk

2572

Stresten uzak tutun strestense dökebilirler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 428 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR