Ferminator Tarağını Satmak İsteyen Var Mı?

Beyzanurtzlk
Beyzanurtzlk

6916 Puan

Ben bu taraktan almak istiyorum da işine yaramayan birinden ikinci el olarak almak istiyorum satmak isteyen olur mu?birinci eline gücüm yetmiyor bu tarakla belki tüyleri azaltabilirim halıdan her gün bir yastık dolusu ty topluyorum kışın... yazı siz düşün.

5 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

Başka kedinin kokusu sinmiş bir eşya ile kedinizi strese sokarsınız. Bu da tüy dökümüne olumsuz etki yapar. Daha uygun fiyatlı bir şey isterseniz Bulgu's eldiven alabilirsiniz. Bizde hem Furminator, hem Bulgu''s var. Furminator tabii ki daha çok tüy çıkartıyor ama onunla iki haftada bir tariyorsunuz, eldiven şekilli taraklarla her gün ya da iki günde bir tarasanız da sıkıntı olmaz.

Beyzanurtzlk
Beyzanurtzlk

6916

teşekkür ederim benim kedim yemek yiyor mama yemiyor birazda o yüzden..

zuhall
zuhall

10265

Kedinizin yemek yemesi daha guzel. Ama sizin yediginizden degil ona ozel baharatsiz,tuzsuz mama hazirlayin. Extradan vitamin verebilirsiniz tuyleri icin.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Tuy dokumune mama etki eder, duzenli taramak, duzenli su tuketimi vs bicok sey varda. Ben simdi baktim, letgoda istanbulda furminator taraklar var. 20-50tl ye uc bes tane gordum. Oradan da bakabilirsiniz isterseniz..

izmir_pet
izmir_pet

127274

Hmm evt mutlaka ki etkisi vardir. Yemekle karisik bari yese iyi olur aslinda alistirabilirsiniz. Uygun fiyatli bi mama alirsiniz butcenize gore belki:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 460 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR