Kisirlastirma Ameliyatli Kediyi Kucaga Almak?

izmir_pet
izmir_pet

127274 Puan

Kisirlastirma ameliyati olan disi kedimizi, ameliyattan kac gun sonra kucagimiza alabiliriz? Deneyimlerini paylasirsaniz cok sevinirim. Benimkinin 3. Gunu ve surekli kucagima gelmek istiyo. Aliyorum ama biyerine bisey olucak korkuyorum. Kucagima gelip balkona falan cikmak istiyo surekli. Bikac cikardim fakat ister istemez kucagima alamiyorum daha rahat. Tepki vermese de ufacik bir yanlista zarar gorur..

10 CEVAP

axmetmcl
axmetmcl

990

kucağınıza gelebilir tabi ama sizin elinizle onu kaldırıp indirmeniz ilk günlerde çok sağlıklı olmaz. onun yerine siz yavaşça ayağa kalkarak onun inmesini sağlayabilirsiniz. normalde dişi kediler 7-10 gün içerisinde normal sağlıklarına hemen hemen kavuşmuş olurlar.

aleyn
aleyn

113859

siz zaten yeterince dikkat ediyorsunuz tutarken bi şey olmaz dikişler gerilmediği müddetçe kendileri çok daha tehlikeli hareketler yapmaya kalkıyorlar zaten. umarım kısa sürede tamamen iyileşir kediniz.

aleyn
aleyn

113859

iyileşir bi aya kadar bizim vet iç dikişlerin bi hafta içinde tuttugunu söylemişti. 2 dişi kedimde de kısırlaştırma sonrası bi sorun yaşamadık sadece 1 hafta çok dikkat ettim sonra saldım kendi hallerine.

aleyn
aleyn

113859

narkoz etkisini zamanla atıyor olabilir endişe etmeyin, ne demek :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Cok tesekkur ederim. Kendi geliyoda ben almiyorum zaten dikisler gerilir falan diye. Ama benimki ilk gunden toparldi masallah acimiyo galiba. Heryere gidiyo. Arada odadan kacinca gelmeyince mecbur aliyorum. On gogus kismindan tutuyorum bi elle. Diger elimle de arka bacaklarindan tutuyorum gerilmesin diye. 4ayakta durus pozisyonunu bozmadan yani. Benimki yaramaz oldugundan sordum, gerekiyo cunku arada:)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Yoksa soguk odada falan kalicak. Yada lavaboya falan ziplicak. O yuzdrn kacarsa almak zorundayim

izmir_pet
izmir_pet

127274

Teswkkur ederim ya insallahh. Acimadigindan heralde hic ameliyat olmamis gibi benimki ya. Bi yandan iyi dee. Bi yandan da bisey olcak diye pesinden ayrilmiyorum. Yarasi bi gecse de rahat etsek:)

izmir_pet
izmir_pet

127274

1ay sonra falan istedigim gibi kucagima alabilir miyim? Ben bunu merak ediyorum yaa:)) yine illaki dikkat ederim de. O zaman icten de iyilesir dgl mi?

izmir_pet
izmir_pet

127274

Az once kustu yaa biraz korktum gibi ama baska biseyi yok gayet iyi normal. Bakalim devami gelmez insallah. Tesekkur ederim aleyn cok yardimci oldunuz:)

izmir_pet
izmir_pet

127274

İlk gun 3kez kustu narkozu ve bugun 4.gun olucak ama yinede sonucta narkozun etkisi bi hafta devam edebilir ya az cok. Bide benimkine 3kez narkoz verildi uyumadigindan. Belkide ondandir:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1295 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR