Kedi İle Uçak Yolculuğu?

Fablemoon
Fablemoon

5495 Puan

Otobüsler sadece bagajda alıyormuş ve ben kızımı bagaja koyamam her saniye bir şey oldu mu korkusuyla saatlerce yol gidemiyeceğim için birde uçakta sistem nasıl oluyor onu merak ettim. Uçak ile kedi yolculuğu yapan birileri var ise yardımcı olabilir mi? Birde sanırsam belli bir kilonun altında ise kucağımızda gelebiliyormuş.

1 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Kafes boyutlari 32x32x50 olup kedi icindeyken agirligi 8kg yi gecmeyecek sekilde kabinde kafes kucaginizda ya da ayaginizin altinda olmak suretiyle icinde 1 kedi ya da 1kedi ve yavrusu olacak sekilde Pegasusla seyahat edebilirsiniz.kendi sirketim oldugu icin yaziyorum diger firmalari bilemiyorum.ancak karnesi ve asilari tam olmali,yolculuktan once veterinerden imzali kaşeli hicbir hastaliginin olmadigina dair belge almalisiniz.
Nacizane tavsiyem kafesin icine kedi kopek pedi koymanizdir cunki bazen okdr kalabaligi gorunce yada turbulans olunca falan korkudan tuvaletlerini yapabiliyolar.mama su bulundurabilir kafesten cikarmamak sartiyla besleyebilirsiniz.oncesinde cagri merkezini arayip yaninizda kedinizle seyahat etmek icin bilgi alip rezervasyon yaptirin ki surprizlerle karsilasmayin.cunki kabine alinacak evcil hayvan sayisi kisitlidir ve eger o ucusta rezervasyonlar doluysa kedinizle ucaga binemezsiniz.buyuzden onceden call centerdan rez. Yaptirmaniz iyi olur.sevgiler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 354 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR