2 Köpeğim Ve 1 Kedim İçin Mama Tavsiyesi

attakkann1
attakkann1

200 Puan

merhaba mama önerisine ihtiyacım var.şuan 3 petim var 9 aylık golden ım 2 aylık sarman kedim ve 2 aylık terrierim var.terier ve sarman son 1 aydır bendeler ondan önce sadece goldenım vardı ve proplan marka mama alıyordum ama şuan hem petlerin veteriner rutinleri yüzünden hemde 3 ünede mama almam gerektiğinden çok zorlanıyorum şuan. kaliteyi çok düşürmekte istemiyorum mamada ama bütçem belli aylık 300 tl taş çatlasa 320 tl gibi bir para ayırabiliyorum mama için hangi marka mamalar önerirsiniz?
birde goldenıma artık yetişkin maması vermeye başlayabilir miyim yoksa puppy mamasına 1-2 ay daha mı devam etmeliyim.
son olarakta britcare den numune istemiştim gelen numunelerden terrier im için olan puppy değil adult için göndermişler versem bir sıkıntı olur mu onu terrierime ?

1 CEVAP

Merhaba arkadaşım.. Golden ve kediyi bilmem ama 2 aylık terier için ucuza kaçmamanı öneririmm çünkü yavruların dengeli ve kuvevetli besin gıdalarına ihtiyacı var hepimizin bildiği üzere. Bende de 3.5 aylık king charles var proplan kullanıyorum son derece memnunum ve böyle de devam edicez gibi duruyor.sadece 1 hafta denemek için başka bir mama kullandım ama yavrum proplan gibi iştahla yemedi mamasını tabiri caizse nerdeyse zorla yedirdik desem yeri var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 436 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR