Kedi Kısırlaştırma Sonrası

Alikokenler
Alikokenler

299 Puan

Merhaba arkadaşlar. 1.5 yaşında erkek kedim var bundan 5-6 ay önece ağlarcasına bağırmaya başladı. Son zamanlarda gece gündüz şiddetleri arttı veter kısırlaştırmamı önerdi bende kısırlaştırdım. Fakat bağarmaları son bulmadı. Ameliyat olalı yallaşık 10 gûn oldu ama bagarması devam ediyor. Başka bir sağlık sorunu mu var diye genel bir kontrol yaptirdim fakat hiç bir problem çıkmadı. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Önerileriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

4 CEVAP

izmir_pet
izmir_pet

127274

Ben carsamba gunu disi kedimi kisirlastirdim ve miyavlayip sokaga cikmak istiyor hala. Ama bizimki hic kizginliga girmedi, normal olarak cikmak istiyo. Ki hormonlar duzene girene kadar, cok ayrintili bilmiyorum bende:) bu durum normal:)

Darwincan
Darwincan

2570

Hormonların yüzde 20 si böbrek üstü bezlerinden salgılandığı için bir süre daha devam eder demişti veterinerimiz. Artık sesi çıkmıyor ama hala geceleri hoplayıp zıplayıp deliriyor bizim oğlan da. 1 ay falan oldu kısırlaştıralı. Zamanla onlar da yok olacak diye biliyorum ben. Sabırlar size..

Alikokenler
Alikokenler

299

Teşekkür ederim.

Alikokenler
Alikokenler

299

İnsallah. Teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 489 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR