Kedimin Tek Gözü Kapanıyor

NisaYazici
NisaYazici

340 Puan

Kedim arada sırada gözlerini kısıyordu fakat daha sonra eski haline dönüyordu. Bu nedenle pek endişelenmedik. Fakat bugün tek gözü kapandı, çok açamadı. Yarın veterinere götüreceğiz fakat bu durumu daha öncesinde yaşayan var mı?


5 CEVAP

izmir_pet
izmir_pet

127274

Ben yasadim bicok kedimde. Genta damla kullandim. İltihap varsa ek olarak terramiycn kullandim. Akinti falan yoksa sadexe gentagut damla. Hepsinde gecti. Enfeksiyon tarzi bisey olabilir tahris olmus olabilir..

findik550
findik550

746

Benim kedim yavru onda da çok oluyor. İltihap vs olabilir veya akıyordur gözü sadece çok açamıyor olabilir. Veterinerinizle konuşup uygun bir göz damlası kullanmanızı öneririm biz öyle akıntının ve kapanmanın önüne geçtik

kedilik
kedilik

805

Kızarıklık var mı gözünde kedinizin?

Busenurozyurt
Busenurozyurt

4165

Aynı durumu kedimde yaşadım. Gözlerinin akıntısı çoğalmıştı ve gözleri hafif dumanlı parlıyordu veterinerimiz enfeksiyon olabileceğini söyledi göz damlası verdi. Bence bir veterinere götürün derim ya da antibiyotikli göz damlası kullanabilirsiniz:)

ozseda
ozseda

258

Nerdeyse sokaktan bulup eve getirdigim tüm kedilerimde yaşadım..enfeksiyon öncesi ilk asama.. tedaviye baslamazsaniz akinti ve capaklanma ile devam edecek.. bu asamada her iki goze de gunde iki defa ikiser tobrex damla öneriyorlar.. biraz daga ilerlerse de onadron .. endiselenmeyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 21134 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR