Kokusu Ağır Olmayan Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Erlsri
Erlsri

4321 Puan

Merhaba herkese bir süredir kısırlaştırılmış kedi maması arayışındayım öncellikle lütfen N&D yazmayın çünkü kullandık ve kedime hiç iyi gelmedi . Sürekli kabızdı ve tüy dökülmesi artmıştı. Dışkısı da çok kötü kokuyordu ve o zamanlar kum olarak ever clean kullanıyoduk. Siz düşünün artık ne kadar kötü koktuğunu :) .Düşündüğüm markalar ;


Sanabelle
Matisse
Profine
Felicia
Proplan


Bu markalardan hangisi dışkıda ağır koku yapmıyor ? Kullanan arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum. ( ve mamanın kokusu nd ve brit care gibi kötü değil ) . Arkadaşlar kokusu için mi alacaksınız falan demeyin benim için sorun değil ama bu koku meselesi nd kullanırken evdekiler için büyük bi mesele olmuştu. 5 kg almıştım ve bitiremeden sokaktaki kediciklere dağıttık ve yeni mama aldık.

8 CEVAP

artemisluna
artemisluna

10480

Bence koku için nd'den vazgeçmeyin. Kabızlığı yaş mama ve malt vererek çözebilirsiniz. Mama kabında sürekli mama bulundurmak yerine kedinizin günlük yiyeceği miktari öğünlere bölün ve bir seferde yiyebileceği kadar mama koyun. Bitirince de kabı kaldırın inanın böyle yaparsanız evde hiç mama kokusu olmuyor.


Dışkı için de evde sürekli biri varsa kedinizi takip edip yapar yapmaz kakasını kumdan alırsanız koku olmuyor. Gene kapalı kum kabı kullanmak ve kabı kuytu bir yere koymak da çözüm.


Genelde kaliteli ve et oranı yüksek mamalar kokuyor. Bu saydıklarınız içinde proplan'ın hiç kokusu yok ama iyi değil. Matisse nd ile aynı firmanın ürünü, sanabelle de iyidir. Bir de kediniz erkekse mamanın kalsiyum ve magnezyum oranının yüksek olmamasına özen gösterin.

kedipatisii
kedipatisii

13236

Sanabelle'nin kısırlaştırılmış mamasını kullanmadım fakat kitten'ını çok beğeniyorum ve tavsiye ediyorum herkese. Kısırlaştırılmış olanıda aynı içeriğe sahipse bence denenebilir. Kullanici yorumu bulursanız tavsiye ederim.

artemisluna
artemisluna

10480

Ne demek rica ederim, bence sizin izleyeceğiniz en mantıklı yol içeriği iyi olan mamalardan numune alıp kokusu en az olanı seçmek olabilir.

Erlsri
Erlsri

4321

Maalesef kedimin tüm bakımı bana ait ve kum kabını akşamdan akşama alabiliyorum. Kapalı kum kabımız var oturma odasının içindeki kapali balkonda duruyor. Başka bi yere koymam mümkün değil.Şuan proplan kullanıyoruz içinde et oranı yüksek değil o yüzden koku sorunumuz hiç yok . Açıkçası proplan gibi koku sorunu yaşatmayan daha kaliteli bi mama arıyoruz eğer bulamazsak proplana devam edeceğiz gibi gözüküyor.

Erlsri
Erlsri

4321

Bu arada vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Erlsri
Erlsri

4321

Koku sorunu yaşamam yani dimi acana tester ürün yolluyor mu sanabelle

Erlsri
Erlsri

4321

Evet numune isteyip duruyorum zaten :) brit care yolladı o da nd gibi kokuyor :( felicia dan istedil bi iki gune gelir . Arkadaşım proplan kısır maması kullanıyor o verecek biraz . Nd yi biliyorum zaten. Profine ve sanabelle kaldı. Matisse numune göndermiyormuş :(

Erlsri
Erlsri

4321

Güncell...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 419 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR