Proplan Mama Hk

mrtsrms
mrtsrms

167 Puan

kısır yetişkin kedime 1 ay önce ilk kez proplan mama verdim, şimdi başka mamaları yemek istemiyo. acaba içeriğinde bağımlılığa sebep olacak madde olabilir mi?

4 CEVAP

artemisluna
artemisluna

10480

Ben kesinlikle royal canine ve proplanda bağımlılık yapıcı ve lezzet verici yapay maddeler olduğunu düşünüyorum. Yol yakınken kedinizi kurtarın derim. Yavaş yavaş iyi bir mamayla karıştırarak bıraktırabilirsiniz.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Emin dglim net bi kanit bildigim kadariyla yok sanirim ama. Bicok sitede bagimlilik yapici madde icerdigi soyleniyor. Ben oldugunu dusunuyorum. Olmasada kotu ve pahali zaten

EmineDuman
EmineDuman

2679

Banada mama aldığım petshopda söylediler bağımlılık yaptığını ve kediler onu yedikden sonra başka mamayı zor yediklerini,bu yüzden ve iyi bir mama olmadığından satmıyorlarmış o markaları.Bende ilk başta RC veriyordum ama kestim,şimdi sadece N&D,Wahre Liebe gibi tahılsız ve yüksek et oranı olan mamalar tercih ediyorum,ve inanın hem tüyleri hem kendi canlandı çok mutlu oğlum :)

Alicveben
Alicveben

12941

Ben Royal Canan almıştım bir kere, çok çok sevmişti ama ondan sonra çok zorlandım diğer mamayı vermekte. Bence bağimlılik yapan bir madde var..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 446 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR