Seyahat

EmineDuman
EmineDuman

2679 Puan

Merhabalar,mart ayında 4 gün için yurtdışına çıkmak zorundayım,oğlumu evde bırakıcam ama ablam her gün gelip mamasını suyunu tazeleyip tuvaletini temizleyecek.Yine de içim hiç rahat değil ama onu götürme imkanım yok maalesef.Sizce sorun olurmu?

12 CEVAP

Alicveben
Alicveben

12941

Bence 4 gün için dayanabilir :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Merak etmeyin mamasi suyu verilsin biseycik olmaz:) ama mutlaka ki heryeri kontrol edin, tehlike yaratabilecek bisey olmasin. Kirabilecegi yutabilecegi vs.. Tabi illaki ozler ama bisey olmaz bikac gunde

EmineDuman
EmineDuman

2679

Evet haklısın @izmir_pet iyicene etrafa bakim gerçi evimde çok şey yok ama yine de bakmakta fayda var,zaten tek tesellim ablamın her gün gidip bakması ama insan yinede endişe ediyor :( bi de ilk kez yalnız bırakıcam çok da üzülüyorum... Teşekkürler ikinize de içim biraz da olsa rahatlı :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Tabiki o korku mutlaka olucak ama yapilcak bisey yok. Mutfaginiz ayriysa kapiyi kapamanizi tavsiye ederim:)

findik550
findik550

746

Düzenli olarak maması suyu verildikçe ve kumu vs temizlendikçe sorun çıkmayacaktır, kediler zaten evde yalnız kalınca sorun çıkartmazlar genelde. Şimdiden iyi yolculuklar :)

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Benimki hic sallamadi ya 2 gun yurtdisina gittik.arkadaslar nezmn baktilarsa uyuyomus.hayvan rahatladi ben evden gidince.kendi kendine demistir oh elektrik supurgesi yok vileda yok ses yok :)
Karakterine gore degisir,benimki tuvaletini tutuyo mesela evde olmadigimizda.geldigimizde yapiyo hemen.temizlicek kimse yok diyemi dusunuyo napiyosa.ama halleder merak etmeyin.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Mamayi da yemiyodu ben Turkiyedeyken tuvaletini de yapmiyodu.esim aksam eve gelince yiyomus sonrada kuma gidiyomus.bizde psikolojik oldugunu dusunduk.cunki evdeykende ben mamayi az koyuyorum bitince yeniliyorum.bunu bildigi icin evde kimse yok tamamlayan yada kumu temizleyen olmaz diye yapiyo gibimize geldi acikcasi.yok ya evden cikiyorum yataga geciyo pencereden izliyorum bahceden.eve geliyorum hala orda.burda surekli kum yagdigi icin hergun supurge vileda yapiyorum,hayvana bile fenalik geldi malzemeler cikinca kacicak yer ariyo :) oyuzden bence evde kimse olmayinca keyfini suruyo ama bende 2 gun Bahreyne gidince eve kamera takalim dedim esime :) insan merak ediyo ne bileyim.

EmineDuman
EmineDuman

2679

Ayrı değil ama mutfakda bişey yok :D evde yemek yapmadığım için

izmir_pet
izmir_pet

127274

Hmm guzel o zaman:) cunku benim ki bardak gordugu an yere atip kiriyo. Ve camlarla oynamaya calisiyo. Belki suan yapmasa bile yalniz kalinca sinirlenip yapar mi diye soyledim:) bos birakirsiniz etrafi zaten. Simdide hayirli yolculuklar:)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Muhtelemen siz yokken belki de kizdigindan mi acaba dicektim ama hic sallamiyor demissiniz:) her kedinin huyu farklidir tabi ama tabiki biseycik olmaz. Benimki de ben yokken mamasini yemiyo protesto yapiyo mesela onun gibi galiba:D

EsMaCaN
EsMaCaN

671

Hiçbir şey olmaz. Ewt özleyecek tabi ki sizi ama sorun olacağını düşünmüyorum. Benim kedim de ben evde yokken ailem olmasına rağmen acıktığı saatler dışında ortalarda pek görünmez ama geleceğim saati hisseder kapıda karşılar. Yemek suyu kesin olsun gerisini o halleder. Merak etmeyin.

EmineDuman
EmineDuman

2679

Hepinize çok teşekkürler yaaa :) inanın içimi rahatlattınız. Umarım iyi geçer,gerçi daha zaman var ama dönünce anlatırım size :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 662 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR