Sorum Detayda Gizli

BenQ
BenQ

2070 Puan

Arkadaşlar biri yaklaşık 10 aylık diğeri 5 aylık 2 erkek kedim var. Büyük olanı yaklaşık 1,5 ay önce kısırlaştırdık diğerini 10 gün oldu. Büyük olan küçük olanın üstüne çıkıyor önce oynuyorlar sandım sonra farkettim ki bildiğiniz çiftleşme dürtüsü ile hareket ediyor anlam veremedim. Başından böyle bir olay geçen veya bilgisi olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum.

7 CEVAP

pinarsert
pinarsert

1109

Ben de geçen aynı yazıdan paylaştım başıma geldi. Fotoğrafımdaki kardeşler çiftleşme pozisyonu aldılar ve 3-4 dakika kaldılar öyle. Biz de anlam veremedik. ikisi de dişi. Bir kaç kişinin de başına böyle bir şey gelmiş bence veterinerlik değil. Onların içgüdüleriyle alakalı bir durum ama tabi yine de sormak gerek.

SapsikKedi
SapsikKedi

731

Veterinerine Danışmanızı öneririm

BenQ
BenQ

2070

İkiside kısır anlam vermedim

pinarsert
pinarsert

1109

Bizim yavrular da garip birbirlerini emziriyorlar, hatta biri oturup kendini emiyor. Sağlık açısından bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama sanırım doğalarını çok bozduk hayvanların. Onlarda değişiyorlar yavaş yavaş.

Gul36
Gul36

113368

Kısırlaştırma işleminin bir an önce yapılmasının önerilme sebeplerinden biri bu kalıtsal problemlerin kalmasını önlemektir. O yüzden Amerika, Avrupa ve Avustralya'da 4 aylık olduklarında kısırlaştırılırlar. Bizde de 6 aylıkken öneriliyor.


Anatomik yapılarını bozmuyorsunuz, merak etmeyin. Fiziksel ve psikolojik hastalıklara yakalanmamaları için yapıyoruz kısırlaştırma işlemini. Kısırlaştırmasaydınız da her gün çiftleşmek için bağıracaktı ve bu gerçekleşmeyince de onda psikolojik sorunlara yol açacaktı. Sorunsuz bir hayat geçirmeyecekti yani. Çiftleştirseniz de bu sefer yavrulara yuva bulma problemi vs. çıkacaktı. En iyi çözüm kısırlaştırmak yani, kendinizi üzmeyin.

BenQ
BenQ

2070

Evet sanırım iyilik yaptığımızı zannederken anatomik yapılarını bozuyoruz

BenQ
BenQ

2070

Teşekkürederim cvplar için veterinere sordum olağan bir durum bir süre sonra geçer dedi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 433 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR