Kedim 1 Haftadır Garip Davranıyor.

Shauna
Shauna

175 Puan

Kedim 1.5 yaşında dişi.Tekir cinsi.Normalde sinirli yabancı sevmeyen çoğu zamanda kendini sevdirmeyen bir hayvan.7 8 gün önce bir akşam deli gibi bana ilgi göstermeye başladı.Ona seslendiğimde miyavlamakla karışık inleme gibi bi sesle cevap vermeye başladı.En önemlisi ellerime bakıp sanki kuş görmüş gibi ses çıkarıp gelip kendini sevdirmeye başladı. 7 8 gündür sabahları az olup akşamları durmadan üstüme geliyor üstümde yaylıyor kendini sevdirmeye çalışıyor ellerime geliyor elimi çekince yattığı yerden kalkıp elime gidip sürtünüyor.Uyurken ona dokunduğumda yine miyavlamayla karışık ses çıkartıyor onunla konuşuncada aynı sesi veriyor.Sorun şurda ilk başlarda kızgınlığa girdi zannettim sonuçta çoğu hareketi kızgınlık dönemiyle aynı sese tepki vermesi vs.ama bu sefer hem uzun sürdü hemde hasta gibi davranıyor sanki bir rahatsızlığı var ve bana bişeyler anlatmaya çalışıyor gibi ve kuyruk bölümüne dokunduğumda kızgınlık döneminde olduğu zamanlarda kuyrugunu dimdik kaldırır yere eğilirdi şimdi dokunnca sadece ve bazen kuyruğunu kaldırıyor ve miyavlıyor.

5 CEVAP

Shauna
Shauna

175

yazmayı unuttum asla yapmaz ama bu süre içinde durmadan beni yalamaya başladı.

SapsikKedi
SapsikKedi

731

Kendinizi yeni aldıysanız size alışmıştır

SapsikKedi
SapsikKedi

731

veterinerinize danışın derim

Shauna
Shauna

175

Hala yardım alamadım.Veteriner kızgınlıktır başka belirtiler gösteriyordur dedi.Kızgınlık olmadığına eminim.Aileden başka kimseye yapmıyor bunu.Sanki bana bir şey anlatmaya çalışıyor gibi.

artemisluna
artemisluna

10480

Vallahi bana da kızgınlık gibi geldi ama siz eminim diyorsunuz olmadığına, yine de kısırlaştırmayı düşünmüyor musunuz, yaşı bayağı var. Geçer belki ameliyattan sonra.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 393 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR