Kedim Çok Isırıyor Ne Yapmalıyım?

Leyl003
Leyl003

2763 Puan

Kedim erkek bi tekir.. yaklaşık 4,5 aylık.. Beni ve annemi çok ısırıyor.. bu geçici bi dönem mi normalde bi sevgi gösterme tarzı mı hiç bilmiyorum.. onu anlamak istiyorum.

6 CEVAP

FeyzaBeyza
FeyzaBeyza

103152

Benim kedimde 5 aylık erkek bir tekir kedisi küçüklükten beri ısırıyor. Başlarda dişleri yokken dişlerini kaşımak için ısırıyordu sonra alışkanlık oldu şimdi dişleri baya büyüdü ağrıtıyor ama ben biraz geç kaldım. Daha önce alıştırma gerekiyordu. Ama belki size şans güler ve alıştırabilirsiniz. Elinizi ısırdığı an ip peluş VS. kandırabilirsiniz. O zaman ısırmayı unutturma bilirsiniz. Kolay gelsinn

sematopal
sematopal

96526

Süt dişlerini döktüğünde ısırırlar.bir oyuncak verin .peluş bir oyuncak olabilir.onu ısırsın.

artemisluna
artemisluna

10480

Bir yaşına kadar yavru oldukları için ısırmaları normal kabul edilebilir. Maalesef alışkanlık haline getirirse bir yaşından sonra da ısırmaya devam edebilir. Mümkün olduğunca ilgisini oyuncaklara yönlendirin ve elinizi ısırınca sert tonda hayır deyip onunla ilgilenmeyi kesin. Kediniz şu anda diş kaşıntısınin en yoğun olduğu dönemde, kedinin gelişimine göre 6-8. aylar arasında diş değişimi tamamlanır, o zaman daha rahat edersiniz.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Pelus kucuk boyut bi fare alin.butun gun avlamis gibi ensesidnen tutul gezdiriyolar cunki.buarada dislerini de kasimis oluyolar.hisirdayan kediotlu diskasiyici oyuncaklar bi nebze sorunu cozuyor ama genelde koltuklarin mobilyalarin altina kaciriyolar.buyuzden ben cingirakli toplardan birini makreme orerek dis kasiyicilara bagladim.hem ilgisini kaybetmiyo isiriyo devamli hemde hicbiyere kacmiyo

Burnuna birkaç kez üst üste dokunup yapma, hayır gibi kelimeler kullanırsanız bir süre sonra vazgeçecektir. Burnuna dokunduktan sonra elinizi tekrar ağzına yaklaştırmayın ve uzaklaştırın.

Leyl003
Leyl003

2763

Peki bu durum ne kadar devam eder ilk defa evde bi kedi bakıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 447 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR