İzmir'de Veteriner

kurban1525
kurban1525

14349 Puan

Herkese merhaba, bu soruyu daha önce de sormuştum fakat pek tatmin edici bir cevap alamadığımdan tekrar sormak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz, veterineri çok iyi ve çok güzel bilgi veriyor diyebildiğiniz bir klinik var mı? Kliniği önemli değil hatta önemli olan veterinerin ilgisi ve alakası. Parası da önemli değil. Ben doğa veterinere gidiyorum fakat ne soru sorduysam hep kliniğe gelmelisiniz diyorlar. Kedimin psikolojisi dışarı çıkardığımda bozulduğundan dolayı aşıları hariç çok nadir veterinere götürüyorum. Son gittiğimizde de bir ilgisizlik, zorla ilgileniyormuş gibi bir hal sezinledim. Yarın karma aşıları var ve o aşılardan sonra da bir daha götürmeyi düşünmüyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

9 CEVAP

Sarecansu
Sarecansu

12809

gerçekten mi? bende orayw gitmeyi düşünüyordum çok övülüyor. şuanda sizin isteğiniz doğrultusunda öneri yapabilirim çünkü teşhisde tedavide yada ilgide hep ayrı ayrı isimler mevcut şikayetiniz nedir ve semtiniz neresi?

Sarecansu
Sarecansu

12809

ahh ah.. kedinize bişey olmasın diye gözünden sakınan bir veteriner bulursanız bizede haber verin nolur.. sizin söyledikleriniz benim için yeterli bir sebep gitmemek için oraya. izmirde işini iyi yapanlar arasında doğa hariç kökekuba,rönesans,animal central,alfa var. benim veterinerimin başının etini yedim mesela kısırlaştıema haftası vatsaptan sürekli iletişim halindeydik her sorumuda cevapladılar

izmir_pet
izmir_pet

127274

Onerirdim ama size cokkk uzakk. İnsallah guzel biryer bulabilirsiniz. Guncelll...

kurban1525
kurban1525

14349

Bende kötü demedim yanlış anlamayın, veterinerler çok tecrübeli. Benim sorunum ilgileniyormuş gibi yapmalarında. Mesela en basitini söyleyeyim, 2 çeşit röntgen varken, asıl sorunu belli edecek olan boyalı röntgenken, kedime boşu bosuna normal röntgen de çekip benden boşu boşuna para aldılar. Ameliyat zamanında da kedimle ilgili en ufak bir bilgi vermediler. Sabah 9 dan 2ye 3e kadar bilgi edinebilmek için klinikte beklediğimi biliyorum. Yani şöyle diyeyim tamam ilgi alaka vs var, ancak bu sizi tatmin etmek için var ben bunu gördüm. Yani gerçekten ilgilendikleri için değil. Geçen gittiğimde ağız kokusundan da bahsettim, dişindeki tartarı da gösterdim, tek bir şey söylemediler. Yani cevap veriyorlar ama tatmin edici olmuyor ve annemle gittiğimden dolayı da konu kaynıyor gidiyor. Bu yüzden parası ne olursa olsun, kedimin sanki başına bir şey gelirse kendi başına bir şey gelecekmiş gibi davranan bir veteriner arıyorum diyebilirim. Az önce yarına randevu almak için 24 saat açık diye aradım mesela, yarına randevu alan veya almayan var mı bakmak yerine yarın arayın daha iyi bilgi alırsınız akşam randevu veremiyoruz dediler. Kardeşim randevu çeteleniz yok mu sizin nasıl veremiyorsunuz bilgi? :D

Sarecansu
Sarecansu

12809

birde veterinerlerin ilgili olması yetmiyor bilgilide olması gerek örneğin veterinerinizden çok memnunsunudur ama teşhis tedavide kendini geliştirmemiş ve tecrübesizdir. o yüzden ciddi sorunlarda başka yerlerde zaman öldürmeden memnun kalmasakta belli başlı büyük yerlere gitmeliyiz diye düşünüyorum çünkü mecburiyet..

Sarecansu
Sarecansu

12809

dediğim gibi her gidişinizde ekstra para kazanmayı değilde sizin iyiliğinizi düşünen bir vet bulursanız lütfen haber edin burdan ... :D

kurban1525
kurban1525

14349

Bakın bu çok güzel işte. Bu bile yeter zannımca :) ben soru soramıyorum çünkü. Zaten 3 ayrı veteriner çalısıyor, sabit bir veterinerimiz yok. İşlerini kaliteli yapıyorlar tekrar dediğim gibi sorun yok bu konuda. Ama iş neyse onu yapıyorlar. Ameliyat olduğu zamanda çok sorun ve stres yaşadık. Ben de kedim de. Sebebi veremedikleri net cevaplardan dolayıydı. Biz bilmiyoruz, onlar biliyorlar ve rahatlar. Fakat bizi rahatlatmıyorlar. Sabah doktorlardan önce klinikte olup, hiçbir bilgi alamadan geri dönmek kanıma çok dokunmuş bir durum :) bahsettiğiniz diğer veterinerlerin de şanını duydum özellikle rönesans. Siz hangi veterinere gidiyordunuz?

Sarecansu
Sarecansu

12809

mesaj atıyorum hemen

kurban1525
kurban1525

14349

Tabiki tecrübe çok çok önemli, fakat tecrübe bir şekilde olur sonuçta hepsi veterinerler. Önemli olan mesleğini seviyor mu, yoksa sırf para kazanayım diye mi yapıyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 365 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR