Kedim

Ecerana
Ecerana

14974 Puan

Selam. Arkadaşlar küçük kedim hakkında sorum olacak. Kedimi alalı 2,5 ay oldu neredeyse ve aldıktan 2 hafta sonra kedim grip oldu. Baya iğneler ilaçlar filan kullandık atlattık çok şükür. Ama kedimin o günden beri geçmeyen bi hapşırık sorunu var. Bazen bir kere bazen de arka arkaya 10 kere hapşırıyor. Ama hergün oluyor bu şey. Veteriner hekimimiz alerjik bi nedeni vardır dedi ama neye alerjisi olduğunu anlamadım bi türlü kuma alerjisi olsas sadece tuvalete girdiğinde hapşırır ama normal de oluyor. Böyle bi durum yaşayan varmı acaba neden olabilir bilginiz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum çünkü artık bu soruna bi çözüm bulmak istiyorum 2 aydır uğraşıyorum ama bi türlü iyileştiremedim ne yapacağımı şaşırdım. Bu yüzden okuyup geçmeyin lütfen yorumlarınız benim için değerli. Ayrıca kedime İran ya da chinchilla kırması galiba diyenler oldu. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum. Resmini koyacağım bu konu hakkında da fikirlerinizi belirtir misiniz :) şimdiden teşekkür ederim.


5 CEVAP

artemisluna
artemisluna

10480

Ev temizliğinde kullanılan deterjanlara alerjisi olabilir, ya da sizin kullandığınız parfüme. Ben iran ile uzun tüy dışında hiç bir benzerlik göremedim, gözlerini ve kulaklarının büyük olmasını ankara kedisine benzettim ama onda da kırma değil de atalarında bir ankara kedisi varmış gibi. Uzun tüylü calico bence kısacası :)

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Geceleri genelde ayakta olduklari ve sabah biz kalkinca kudurduklari icin tozu tuyu kaldirip ona mi hapsiriyo acaba?valla ben banyoya camasir suyu yapiyorum sadwce oraya girmesine de izin yok ztn cunki kuvette yatiyo.diger taraflarin yer temizligi icinde buharli elektrikli mop aldim.baska turlu olmadi yani butun ev taş

EmineDuman
EmineDuman

2679

Benimki günde bir iki defa hapşırıyor,bunu vete söylediğimde normal olduğunu söylediler,fakat daha fazla olursa (ki sizin daha fazla oluyor),o zaman getirmelisiniz dediler.Bence vete götürüp gösterseniz iyi olur.

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

bencede temizlik malzemelerine alerjisi olabilir.daha az kullanmaya çalışın derim:)

Ecerana
Ecerana

14974

Zaten genel olarak tüm oyunckaları odamda olduğu için çoğu zamanını odam da geçiriyor ve bn sirkeli sudan başka temizlik malzemesi kullanmıyorum. Parfüme alerjim olsa sadece parfümü sıktığım da yapar diye düşünüyorum. Kedimin yanında çok sıkmıyorum zaten sıksam da evi havalandırıyorum mutlaka ama hiç parfüm sıkarken hapşurduğunu görmedim genellikle gece ve sabah saatlerinde oluyor nedense

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 502 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR