Köpeğim Traş Sonrası Çok Sakinleşti Ve Hareketsiz Olmaya Başladı Sebebi Nedir?

köpeğim traş sonrası 2 gündür aşırı sakin, tepki vermemeye, hareketsiz kalmaya başladı. Acaba traş olurken psikolojik olarak etkilenmiş olabilir mi?

4 CEVAP

Evol
Evol

6

Ayni aptalligi bende yaptim iki gun once 1 yasindaki Maltess terrierimin tüylerini biraz kisaltmsini istedigim halde gerizekali iyice kisa kesmis tabii bunun icin gerekeni yaptim ama asil sorun kopegim tamamen bana küstü oynamiyor ziplamiyor eskiden beni gorunce deli gibi ziplardi simdi hicbirsey umurunda degil hep saklaniyor ve uyumak istiyor. Ne kadar buyuk bir hata yaptığımı cok gec anladim maalesef ve bu da beni cok üzüyor burada ki bütün yorumları okumama ragmen hicbir teselli bulamadim.sanki kopegim.bunu atlatamayacak gibi geliyor hep boyle kalacak diye korkuyorum. Eskiden benimle uyumasına izin vermezdim simdi iki gundur yanima aliyorum hep seviyorum ama hicbir degisiklik yok. Bu konuda ve bu irk a sahip kopegi olupta benimle ayni hatayi yapan varsa lutfen biri söylesin lutfen kac gun daha boyle kalacak tekrar iyi olsun diye herseyi yapiyorum ama bugun mamasını da cok az yedi cok uzuluyorum

Heathcliff
Heathcliff

2710

Köpekleri traş etmek yanlış bir şeydir her köpeğin kendine özgü doğal tüy uzunluğu ve yapısı vardır ve bunun bozulması onu rahatsız eder. En fazla tarayarak ve yılda birkaç kez yıkayarak buna müdahale edebilirsin ve evet bulunduğu durumdan memnun olmadığı için bu ruh haline bürünmüş olabilir.

Herhangi bir yerinde sıkıntı yok fakat kaşıntısı arttı. Ben tüylerini kısalttırmak için götürdüm fakat veteriner fazla kısaltmış.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Beni kel tavuga cevirdiler diye depresyona girmis olmasin yavrucak.bide evirin cevirin belki biyerine makina degdi kesti acitti.farkinda olmaniz mumkun degil sonucta insanin aklina gelmez bakmak trastan sonra

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 641 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR