Kedi Yemeğe Nasıl Alışır

Buseekrbaz
Buseekrbaz

251 Puan

Merhabalar. Ben kedimi yaklaşık bir buçuk yıl önce sahiplendim. Ve kedim sahiplendiğimde 1,5 yaşında yetişkin bir kediydi. Kuru mama aldım her insan gibi kuru mamayı gayet güzel yiyor fakat tavuk, ciğer, balık haşlayarak vermeyş denedim defalarca sürekli kuru mama yemesin bazı öğünleri bunlarla yapayım diye fakat asla yemiyor bir kedinin balık veya ciğer yemediğini ilk kez gördüm açıkçası. Biraz aç bırakmayı denedim açlıktan ölse de yemiyor bizimki. Ki yaptığımda ciğerleri minik minik kesip suyuyla karıştırıp biraz yaş mama gibi yapmaya çalışsam da yemiyor. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Onu sağlıklı besinlere nasıl alıştırabilirim?

8 CEVAP

hangi marka Kedi Maması alıyorsunuz?

Buseekrbaz
Buseekrbaz

251

Golosi

Berii
Berii

754

Kuru mamasıyla karıştırıp verseniz giderek kuru mamayı azaltirsiniz alışır belki öyle. Ben kuru mamaya geçişte böyle yapmıştım ise yaramıştı.

Buseekrbaz
Buseekrbaz

251

Onu da denedim birçok kez mamaları seçiyor tavuk orda kuruyup bozuluyor

privacy031
privacy031

974

benimkinde de aynı sorun var. kesinlikle kuru mama dışında bir şey yemiyordu. ben şu şekilde yaptım. kuru mamayı önünden aldım. yaş mamayı koydum. yaklaşık 2 gün aç kaldı, direndi ama sonunda ben kazandım. artık yaş mamada yiyiyor. :)

Musege
Musege

2124

Benimki püre kıvamına gelmeden yemiyor. Ufak ufak doğrasam bile yüzüne bakmıyor. İlla blenderdan geçecek.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Benimkide haslanmis tavuk falannyemiyo. Ben et turu yemedigimden veremiyorum ama tavuk veriyorum sevmiyo. Elimle yedirirsem yiyo zar zor. Yas mama bile sevmiyo ama sebze corbasi yaoiyorum tavuk sulu mamayla veriyorum sade veriyorum her sekilde bayiliyoo. Tavuk izgara olursa seviyo benimkilrr. Belki deneyebilirsiniz..

Buseekrbaz
Buseekrbaz

251

Yaş mama yiyor onda sorunumuz yok gerçi her markanınkini yemiyor ama sorun yok onu aştık. Ama bu püre kıvamını, ızgarayı ve sebze çorbasını deneyeceğim teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 536 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80068 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR