Kızım Kızgınlığa Girdi Galiba Yardim

cimcimeskim81
cimcimeskim81

1004 Puan

Kızım sürekli dışarıya çıkmak istiyor miyavliyor deli gibi ne yapsak memnun değil balkona kaçıyor deli gibi miyavliyor nasıl evde tutucam ben bu kızı ya yardim edin

11 CEVAP

Canioz
Canioz

117

Hahaha işin zor. Oyuncak al yeni ayı filan

cimcimeskim81
cimcimeskim81

1004

Korkuyorum ya :D

Ayseaysecikk
Ayseaysecikk

1208

Aman sakın kısırlaştırma, her kedi bu dönemini farklı şekilde atlatır. Bence de oyuncak alabilirsin. Olmadı herhangi bir erkek kedi besleyen yakınınız var ise onunla konuşun.

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Benimkide giriyor koca gün miyavlayıp yerde süründükten sonra yorulup uyudu şimdi. Ama benim kedimin memelerinin etrafı şişti, sert yani hissedebiliyorum kucağıma alırken. veterinerim hormonlardan dolayı olabileceğini söyledi ve aşı önermiyor. Sende de aynı durum var mı ya da bunu yaşayan biri var mı?

cimcimeskim81
cimcimeskim81

1004

Bizimki de sanki hafif sert giydi oraları

LILI
LILI

766

youtubede kızgınlık gidermek için yöntem var https://www.youtube.com/watch?v=euADKlWgkO0

SEYMADUMAN
SEYMADUMAN

2996

malesef ki benim kedim de aynı 1 ile 20 gün arası sürüyormuş bu durum. kızgınlık döneminde asla kısırlaştırmayın diyorlar.
hiçbirşey işe yaramıyor anlık herşey tek çözümü oyunu kabullenirse oyun oynatıp yormak sonra yemek yedirip şanslıysanız bir kaç saat kafanızı dinlemek.
kaçırırsanız torun sahibi olmanız çok yüksek ihtimal. :)
artık sabredicez yapıcak birşey yok.
(eğer çok yaparsa veteriner de bunun için sakinleştirici yatıştırıcı bir ilaç varmış ama sadece veterinerin dozuyla olmalıymış fazlası tehlikeli olabilirmiş..)

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Benim veterinerim aşıyı önermedi kedilerin dengesini bozuyormuş

Faytekin
Faytekin

11982

Kizginlik donemindeyken siz istesenizde hicbir veteriner yapmaz zaten kisirlastirma islemini, gecmesini beklerler o da 10 ile 15 gun arasi suruyor, bizzat kendim yasadim bunu,10-15 gun gecene kadar oynayip yorulmasini saglamaya calisin bol bol, Baska Bi caresi yok, bahsedilen sakinlestirici ilaclar cok zararli bu arada tavsiye etmem

seda45
seda45

3063

Arkadaslar kızgınlık donemler dogal lakin atlattıklarında ciflestirmeyi düsünmüyorsanız kısırlastırın onun iyiliği için en dogrusudur

mimimomo
mimimomo

12335

hayvanlar bitap dusuyor gercekten yerlerde surunmekten.. benimkilerden biri sanirim 2 hafta arayla ikinci tura girdi (6.5 aylik) bugun paso anlamsizca mirnavliyo (henuz ortaligi yikmadi sukurler olsun) ama normal degil: ) iki kedi oldugu icin max kosuyolar. kapilari kapatiyorum kostursunlar diye. sona mamayi dayiyorum, uyutuyorum : ) iki kedinin avantaji boyle zamanlarda daha cok anlasiliyor, iyi ki kardes kardes almisim :)
uygun yas ve kiloya ulasinca icabina bakicaz insallah :) herkese kolayliklar ve hafif atlatmalar dilerim gercekten. cok zor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 723 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR