Paketlenmiş Mamalar

smgbkrccc
smgbkrccc

12964 Puan

Merhaba. ************, *** gibi sitelerde ND Hills Royal Canin gibi mama markalarını kilolar halinde paketleyip daha uygun şekilde satıyorlar. Siz daha önce aldınız mı ne düşünüyorsunuz alınabilir mi?

3 CEVAP

izmir_pet
izmir_pet

127274

Birde hills ve royal canin cok pahali ve kotu mamalar. İcerikleri arastirirssniz et proteini veya balik proteini yazar. Ama kurutilmus veya taze et balik tavuk yazmaz. Etlerin kullanilmayan cop yerlerini un yapip katiyolar yani. Matisse sanabelle ve profine alabilirsiniz yavru kediler icin en uygun ve guzel mamalar.

izmir_pet
izmir_pet

127274

İnternetten asla acik mama almayin aslaaa. Tarihleri gecmis veya gelmis olanlari, ayrica taze bayat karistirip satilmayanlari satiyolar. Hatta biyere sordum.ben bir mamayi. 10kg cuvalla 350dedi. Acik alirsan kg 24dedi. Dedim cuvalla daha ucuz olmasi lazim. Karistirdilar lafi. Ben kuruyemiscide calistim ve orda bile bayat taze karistirip kavurup satiyoduk. Cok guvenilen petshoplardan alinabilir ama belli basli yerlerde sadece. Hic almamak daha iyi. Cuvalla alinirsa cok hesapli geliyo

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

haklısınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 412 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR