Kedimi Kısirlastirdim Cok Halsiz Ve Baygin Kac Gün Surer Acaba :((((

Sushi_34
Sushi_34

1935 Puan

Kedimi bugun kisirlastirdim 2 kez kustu ama hala kendine gelemedi sürekli uyuyo kac gunde duzelir acaba

6 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ben cok kedi kisirlastirdim, hepsi ertesi gun ayakladi cok şukur bir sorun cikmadi. Aşiyi falan herkes yapar da ameliyat tarzi seylerde veteriner cok onemli

pinarsert
pinarsert

1109

Merhabalar, kusması normal narkozu dışarı atıyor. Benimki 4-5 kez kusmuştu ve altına da kaçırmıştı. 12 saat içinde kendini toparlamıştı ama kedilerin bünyesine göre de değişir. 1 günün sonunda anca yemek yemiştik. Sıvı olarak yedirdik tabi kolay sindirsin diye. Ama4 gün boyunca yemek ve tuvalet iht. dışında sürekli uyurlar.

Sushi_34
Sushi_34

1935

Teşek kür ederim pinar sert ewet bugun daha iyi kedim cok sukur ama cok korktum bisey olacak diye ama sukur rabbime yavas yavas mamasini falan yemeye basladi

mimimomo
mimimomo

12335

bu tur sorulari gordukce endiseleniyorum: acaba operasyonu gerceklestiren veterinerler, tam anlamiyla bilgi vermiyorlar mi + operasyon sonrasi destekte bulunmuyorlar mi? ve eger oyle ise, o yerlerden kacinalim diye.


insanlar gibi, malum, her kedinin bunyesi tepkisi farkli oluyor ve kediye op yapan veteriner hekimin en saglikli bilgilere sahip oldugunu varsayiyoruz.


normal sartlar altinda bu sordugunuz sorunun cevabini (yani genel bilgi olarak) daha operasyonun basinda size vermis olmasi gerekirdi diye dusunuyorum. yapmadiysa da ilk once o'nu aramaniz lazim. (yanlis anlasilmak istemem: elestirmekten ziyade, veterinerinizin yaklasimini anlamak ve/veya olmasi gerekeni ifade etmek amaciyla)



  • gecmis olsun, cabucak toparlanmsini dilerim pisinizin : )

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Bende bu soruları gördükçe korkuyorum ya, herkeste ayrı bir sorun çıkıyor

izmir_pet
izmir_pet

127274

Veteriner hekim cok cok onemli. Bende kisirlastirdim disi ve ayni gun iyilesti biseycigi kalmadi. Her kedi bir olmaz ama yinede hekim en onemli unsur. Ayrica hrrkese katiliyorum bilgi vermesi gerekiyor hekimlerin ve bicogu vermiyor malesef ki. Bikac gunde iyilesir kediniz de Sushi_34:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 544 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR