Kedi Tuvalet Alışkanlığı

edanr09
edanr09

329 Puan

Kedim çişini kumuna, kakasını da dışarı yapıyor. Kızgınlık dönemi şu an ama önceden beri yapıyor bunu. Sebebi ne olabilir? Kumunu da sürekli temizliyoruz.

6 CEVAP

Mezzalunaka
Mezzalunaka

365

Kakasını tutmada sorun yaşıyor olabilir mi? Bazı cinsler ilgi çekmek istedikleri zamanda bunu yapabiliyor. Kuzenimin iran kedisi evde yalnız bırakıldığı zaman kuzenimin yatağına yapıyordu.

SEYMADUMAN
SEYMADUMAN

2996

benimde kedim böyle yapıyor kumunu beğenmediği için yapıyor bunu biz o yüzden kakası için farklı kum kullanıyoruz ç öbürü daima içeride duruyor kakasını yaptıktan sonra dışarı koyuyoruz..

Prenseslena
Prenseslena

4714

Kumunun içine kendi dışkısını koyun ve önceden dışkıladığı yerleri temizleyin sirkeyle o bölgeyi tuvaleti olarak secmiş olabilir biz öyle yaptık ve işe yaradı ☺️

bappatan
bappatan

11044

Benim önceki kedim kapı üstüne kapatıldığında her yere işiyor ve kakasını yapıyordu. Koltuklar ve halılar da dahil veterinere göre bizi cezalandırıyormuş. Uyurken eşim aynı odada istemiyordu çünkü dolaplardan inerken üstümüze atlıyordu. Hatta baya eleştiri aldım arkadaşıma sahiplendirirken “attın” falan dediler dakat şimdi aramara ziyaret ediyorum yeni evinde hiç yalnız değil ve kapılar kapatılmıyormuş hiç de böyle bir vaka yaşamamışlar 2 kızgınlık atlattı orada. O da mutlu ben de huzurluyum. Sokakta kurtarılmayı bekleyen canları alıyorum artık evime. Her kedinin huyu farklı :)

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Kumunun yapısını ya da kokusunu beğenmemiş olabilir. İnce kokusuz bentonit deneyin

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Kumunun yapısını ya da kokusunu beğenmemiş olabilir. İnce kokusuz bentonit deneyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 480 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR