Kısır Dişi Kedi İçin Mama

Catlovers35
Catlovers35

757 Puan

Arkadaşlar merhaba, 13 aylık dişi kedimi 1ay önce kısırlaştırdım, N&D tahılsız portakallı balıklı mamasını kullanıyorduk elimizde olduğu içinde bu mamaya devam ettik, 1 ayda 1 kilo aldı ve mama bitmek üzere.. kısırlaştırılmış mama bulamıyorum tüm mamalar tavuklu neredeyse ve tavuklu mama tüylerini çok döküyor. Ne yapmalıyım sizce kısırlaştırılmış mama kullanmasam şuan kullandığım mamaya devam etsem bir sorun olur mu ?

4 CEVAP

artemisluna
artemisluna

10480

Mutlaka kısırlaştırılmış mamaya geçin, kilo almaması ve böbrek sağlığı için bu gerekli. Ben nd'nin kısırlaştırılmış mamada farklı çeşitleri var diye biliyorum, bir arkadaşım kısır kedisine nd kullanıyor ve ona da tavuklu yaramıyor, yani tavuklu olmadığına eminim. Nd'nin alt markası olan matisse'in de somonlusu var düşünürseniz.

Catlovers35
Catlovers35

757

teşekkür ederim araştırmalıyım o zaman biraz daha

sufisko
sufisko

317

Ben de 10 gun once kisirlastirdim disi kedimi, oncesine kadar proplan kitten tavuklu yiyordu. Proplanin kisirlastirilmis kediler icin somonlusu var ona gececegim. Tavuksuz kisir kedi mamasi var baya aslinda.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Peki bilgisi olan biri bana anlatabilir mi acana ve orijenin kisir mamasi yok.aciklamalari soyle,kediler tahilsiz ve taze sebze meyvelerle beslendikleri surece obez olmaz ve kisirlastirilmis kedi mamasi diye de bisey yok.normal hareketli bi kediyse ve acana orijen gibi besin degerleri guclu mamalarla beslersek sorun olusmadigi yonunde.yarin oburgun kisirlastirma benim de basima gelecek ve mamayi degistirmek istemiyorum acikcasi.illa sart midir bu kisir mamasi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 397 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR