Kedim İçin Tahıllı Mama - Tahılsız Mama ?

Eschu
Eschu

884 Puan

Merhaba arkadaşlar kedime N&D marka mama almayı düşünüyorum ama tahıllımı tahılsızmı almam gerekiyor çok kararsız kaldım.Hangisini tercih etmeliyim ? Birde balıklı almayı düşünüyorum kuzu etli veya tavuklusuda var ama alerji yapabileceğini duydum.(Bu arada kediyi yeni sahiplendim daha önce sokakta baktığım kedilerimden birisiydi o yüzden trendline,bonacibo gibi markalar yedi hep) Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

7 CEVAP

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

biz Nd balıklı düşük tahıllı kulanıyoruz memnunum. düşük tahıllıdan yanayım her zaman.

Eschu
Eschu

884

Şuan N&D kuzu etli düşük tahıllı kullanıyoruz ama bu bitince N&D balıklı düşük tahıllı alıcaz.Balıklı daha iyi sanırım tüy sağlığı için.Bilgilerinizi paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Kac aylik bilmem ama 5 aylik tahilsiz veriyorum ben

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Tahılsız daha sağlıklı diye biliyorum ben ama her kedi beğenmeyebiliyormuş

satinalmayin
satinalmayin

9532

tahılsız kuzulu güzel tavsiye ederim

onurtemiz
onurtemiz

116286

Tahıllı ve düşük tahıllı olayı biraz pazarlama taktiği ile alakalı diyelim. Kedilerin tabiatında az da olsa tahıl tüketimi oluyor. Ve zararı yoktu. Bu yüzden adı düşük tahıl.
Tahılsız olunca maliyet artıyor ve ek protein oluyor. Ama her şeyin fazlası zarardır. Mesela kediniz hiperaktif değilse bu ek protein onda yan etkiler yapar. Ekstra tüy dökümü tırnaklarında soyulma vs...... Ama düşük tahıllı olanlar bile yavrulara verildiği gözlemlenmiştir hatta kısır kediler bile yiyor buradaki eski arkadaşlarımla çok konuştuk bu konuları. Benim kedim 16 aylık kısır değil erkek şu an da Düşük tahıllı Kuzulu yiyor ve iştahı arttı. Size önerim olacak şey Mayıs sonu falan balıklı mamaya geçin derim ND'den o zamana dek tavuklu verebilirsiniz. Yazdan sonra kuzulu iyi olabilir tercih sizindir. Tahılsız ND bile alsanız fark etmez ND komple genel olarak üstündür. Güvenle verebilirsiniz

Eschu
Eschu

884

teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 724 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR