3 Yasindaki Kedi Yataga İdrar Yapma Problemi

Timewyrm
Timewyrm

1472 Puan

Merhaba arkadaslar ailemin evinde bir kedimiz vardi wonka suan 3 yasinda koca bir oglan cocuguu ^^ yaklasik 10 11 ay once baska bir kedi sahiplenip getirmistim 10 11 ay birlikte kaliyolar birbirlerine alistilar 2 side erkek arada oynuyor arada kavga ediyorlar kucuk olan kedicik hep wonkanin ustune atliyor azginlik doneminde rahat birakmiyor bazen wonkayi wonkadada iseme problemi olustu annemin yatagina isiyor salona isiyor wonka kisir kucuk olan teddy henuz degil 11 aylik falan kucuk olan ama yapili o da.ben nisanlimla yasiyorum 1 yildir ben yokken ya da eve ilk geldogim zaman benim yatagimada yapiyor ara ara wonkis ustelik kisir teddyi kiskaniyor olabilir mi veya teddy azginlik doneminde diye kumami girmek istemiyor acaba ?

2 CEVAP

artemisluna
artemisluna

10480

Kısır olmayan kedinin kokusu şu an çok güçlü olduğu için ve wonka'ya üstünlük kurduğu için kuma girmiyordur belki de, bence bir tane daha kum kabı edinin. Kısır olmayan kedinizin onu taciz etmesinden dolayı da böyle bir davranış problemi geliştirmiş olabilir. Küçük kedi de kısırlaştırılabilir artık yaşı uygun. Yine de kediniz dışarı çiş yapmaya devam ederse vete gösterin, idrar yollarında problem olması halinde de kum kabını kullanmıyorlar bazen.

Timewyrm
Timewyrm

1472

teşekkür ederim bir tane daha vardı ama aynı şekilde davranıyordu veterinere götürdük gayet sağlıklı dediler şuan elimden gelen tek şey sanırsam teddy i kısırlaştırmak olacak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 497 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR