Erkek Kedilerde Kızgınlı Dönemi Yılda Kaç Kez Tekrarlar?

privacy031
privacy031

974 Puan

Arkadaşlar erkek kedilerde kızgınlık dönemi yılda kaç kez tekrarlar ve ne kadar sürer? bu konuda bilgi verebilir misiniz?

7 CEVAP

satinalmayin
satinalmayin

9532

Önce isminize baktım ;cevabım biz erkekler gibi kedilerin erkekleride dönemi vakti saati yok ,güç kuvvet var ise yola devam :)
Giriş o giriş yani:)

satinalmayin
satinalmayin

9532

sende farkıdasındır face erkek kedisine hatun arayan vatandaşların isyanlarıyla sallanıyor erkek kediler yakında ülkeyi ele geçiricek büyük bir isyan hareketi bekleniyor :)
Benim oğlum sağolsun heryere işedi gece ağzım açık uyuyamıyorum ne olur ne olmaz hatun getirdim beyenmedi çırkınmış ne yapak bilmirem kestiricem şuşusunu ama onada kıyamıyorum vallan kara kara bazen sarı sarı düşünüyorum malum id-rar olayları beni çok etkiledi idrak yollarım enfeksiyon kapmadan bir şeyler yapmalı!:)

privacy031
privacy031

974

#satinalmayin aynen kardeş.. benimki işeye işeye idrar kokusuna alıştım.. miski amber gibi geliyor artık bana:) hayır bişey değil.. bi de benim üzerimde deniyor masaj yapa yapa..yakında şişme kedi alacam artık.. patlatmazsa tabi..canıma tak etti:) petini kaydetmemişssin bu arada sayfana..

privacy031
privacy031

974

#satinalmayin o zaman güçten kuvvetten düşürmek lazım.. hiç çekilmiyorlar valla:)

melikealgin
melikealgin

11545

Erkek kediler her daim çiftleşmeye hazırmış.Belli dönemleri yokmuş.Bunu duyunca yıkılmıştım :D

mimimomo
mimimomo

12335

valla disiler de oyleymis, hani az bi kiprasma olabilecegini ongoruyodum ama isaretvari cislemeler, kivrim kivrim kivrilmalar falan olacak gibi degil (allahtan cok bagirmadilar henuz) e tam gecti dedik, 2 hafta sona hop gene bi baktim sandalya ile direk dansi yapiyo : )) kucukler de daha 6.5 aylik. mirk mirk mirk geziniyolar evde, allah kolaylik versin : )

privacy031
privacy031

974

#mimimomo sizede:) benimki 2 yaşında.. afedersiniz ama çoğu zaman erkeklik organı dışarda geziyor..yalanırken bile kaldırıyor.. gerçi ben bakınca utanıp geri çekiyor ama.. valla insanlardan daha azgın bu kedicikler:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 464 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR