Tavukla Besleme Konusunda

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519 Puan

Herkese merhabalar
Ben agzina tavuk koymayan biriyim,sadece esime tavuk gogusten sinitzel pisiriyorum.kedilere verilmesi gereken tavugun 5 dk kaynar suda haslanip verilmesi gerektigini ve kemiksiz olmasi gerektigini duymustum.
Sizler tavuk gogus mu hasliyorsunuz?tabi ki yaninda haslama sebze onerilerinize de acigim.haftada 1 kez vermeyi isterim cunki tavuk sevmiyor,biraz yesin alissin istiyorum.kucuk parcalar halinde yas mamalardan nefret ediyor asla yemiyor,bende aldigim mamalari blender da cekip veriyorum pure gibi olunca yiyor.tavugu haslayip blenderda ceksem olur mu?
Simdiden tesekkur ederim

4 CEVAP

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

İzledim simdi videoyu kinoa ve zerdecal falanda ekledi.havucu rendeledi ztn 5 dk degil 15 dk kaynatti,havuc pismistir.bunu bi deniyeyim :) belki yiyecegi tutar prensesin

artemisluna
artemisluna

10480

Tabi haşlayıp blenderda çekebilirsiniz öyle seviyorsa. Göğüs ya da but eti olabilir, kemiksiz olması yeterli. Göğüs eti yağsız olur, alıştırmak için but verebilirsiniz başta o daha lezzetli gelecektir. Haşlarken içine pirinç, kabak, havuç gibi sebzeler hatta biraz da tavuk ciğeri ve yüreği eklerseniz muazzam bir yaş mama elde edersiniz. Youtube'da veteriner Mehmet Koç'un yaş mama tarifi var bakmanızı tavsiye ederim.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Ben arabistandayim burdaki ciger yurek gibi seylere guvenemem.zaten markettede hic gormedim yada farketmiyorum yemedigim icin.gogus isime yaricaksa alistirmak isterim.pirinc kabak havuc tavukla ayni tenceredemi hasliyayim havuc cabuk haslanan bisey degil ve ayrica onlarida blender da ceksem olurmu

artemisluna
artemisluna

10480

Ben hepsini birlikte haşlıyorum, kolayıma geldiği için. Havuç gibi geç pişen malzemeleri çok ufak doğruyorum. Ama isterseniz siz ayrı pişirip sonra hepsini birleştirip blenderdan geçirebilirsiniz. Sadece göğüs de olur tabi, ciğer ve yüreği ekstra vitamin olsun diye yazdım, özellikle yürek taurin içerdiği için çok faydalı kedilere.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 398 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR