Kedim Niçin Gözüme Saldırıyor?

Umayy
Umayy

719 Puan

Bu sabah gözlerimi açtığımda kedim direk gözüme tırnak attı ve gözüm kötü durumda.Yuzume sabitlenip saldırma pozisyonu alıyordu ama hiç yapmamıştı.Bugun bilhassa uyanmam için bekliyordu.Gozlerimi acar açmaz saldırdı.Bunu niçin yapmış olabilir?Sokaktan sahiplendim,dişi,6 aylık ve aşıları tam.

5 CEVAP

Mischka
Mischka

116595

Gözler hareketli olduğundan dikkatini çekiyordur. Benim kız yavruyken bizbuyurken bile göz kapaklarımızı ısırirdi, kapali dahi olsa bir hareket oluyor ilgisini çekiyor onun. Büyüyünce bıraktı bu huyunu.

kurban1525
kurban1525

14349

Yüzünüze bakarsa bir dahakine yüzüne üfleyip hayır deyin. Hayır komutu yüzüne üfleneceğini, yüzüne üflenmesi de tırnak atma düşüncesine girdiğinden olacağı için, keseceğini düşünüyorum. Ben bu şekilde kedimi alıştırıp istediğim gibi oynamasını sağlayabiliyorum. Hayır komutunu duymazsa yabanileşip her yerimi ısırırken, duyarsa yerinde durup ona el vermemi bekliyor.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Umay Hanim oncelikle gecmis olsun.umarim icine gelmemistir.gecen ay bizde boyle bisey yasadik hemde durduk yere birbirimizle hic ilgilenmezken.sonra 2-3 gun hic yanasmadi.ben refleksle kapattim ama tam kirpik dibine isabet etti Allahtan.ancak tabi 10 gun mosmor gezdim kan uzun sure durmadi ve hep capak yapti.sebebini inanin bizde anlayamadik onu urkuten bisey oldu diye dusunuyorum.dilerim iyisinizdir

Umayy
Umayy

719

Cevaplar için teşekkür ederim.Gozumun içine attı tırnağını o yüzden kötü durumda ama yırtılma olmadığı için 10 güne kadar geçeceğini söyledi dr.Cevaplar için tekrar teşekkür ederim.Tekrarlanmamasi dileğiyle...

Umayy
Umayy

719

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 527 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81638 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR