Acana Ve Orijen Kedi Maması Tedarik Ve Stok Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba kedim 8.5 aylık erkek longhair scottishfold 5 aydır Acana mama yiyor tavuklu ve Balıklı olarak başka çeşitlerine geçecektim ama piyasada yok firmaya yazıyorum bı kaç aya tedarik edeceğimizi düşünüyoruz! Gibi bir yanıt alıyorum marka değiştirmeyi düşünmüyorum ama karar veremedim.N&d mamaya nedense bir türlü sıcak bakamadım fikirlerinizi varmı acaba

8 CEVAP

Toshi akne olunca veteriner de n&d kinoali önerdi ama almadım sanırım bu iş birazda mamadan ziyade vücutla ilgili gibi peki siz hangi mamayı kullanıyorsunuz şuan

TugbaAytekin
TugbaAytekin

2973

Piyasada yok yazmissiniz ama bu sitede bile var. Ne demek istediniz anlamadin

Gul36
Gul36

113362

Evet, Orijen ve Acana'nın sadece belirli çeşitleri ithal ediliyor artık. En çok satılan çeşitlerini tavuk ve balık olduğu için onları getirdiklerini düşünüyorum. Diğer çeşitleri birkaç aya getireceğiz diyorlar ama bunu 6 ay gibi bir zamandır diyorlar.


Biz de 13 aydır Acana kullanıyoruz. İlk Grasslands ile başladık, onun ithali kesilince Pacifica aldık, şimdi Wild Prairie ile devam ediyoruz. Zaten kediler belirli bir düzeni seven hayvanlar, sık sık mama değiştirmenize gerek yok. Birkaç ay daha şu anda kullandıklarınızla devam etseniz sıkıntı olmaz. Çeşitlilik olsun derseniz bunu yaş mamayla sağlayabilirsiniz. Schesir, Gimcat Shinycat ve Herrmann's gibi sağlıklı markalar pek çok protein çeşidi sunuyor.

toshi
toshi

726

N&D mama bize hiç iyi gelmedi iki çeşidini kullandım kısırlaştırılmış tavuklu narlı ve kinoalı olan veterinerden aldım kinoalıyı ama olmadı cilt problemleri yaşadık iki kedimde de. Kısır erkek kedilerim. Başkasına iyi gelebilir tabii onu bilemem ben kendi tecrübelerimi söylemek istedim. Hala geçmiş değil ciltlerindeki sıkıntı.

Tuğba Hn gonderiyi iyi okumanızı öneririm.toshi evet cilt problemleri olanları çok okudum o yüzden n&d sıcak bakamıyorum.gerci şuan da kedimin çene kenarında akne var ama mamadan mi bilemiyorum.gul36 evet çok uzun zamandır soruyorum sürekli aynı cevabı alıyorum firmadan biz şuan pasifica kullanıyoruz bir kere tavuklu verdim zorla bitirdi mamayı ve tüylerine iyi gelmedi ama sürekli balıklı mama ile beslenen yerine diğer proteinleri de alsın istiyorum.onceden yaş mama ya bayilirdi kutuya açmam yeterliydi tabiki tahilsiz ve şeker aroma ilavesiz yaş mamaları tercihi ediyorum ama onları bile istemiyor nedense anlayamıyorum o yüzden kuru mamasinda değişikliğe gitmek istedim ne alacağım şaşırdık resmen

toshi
toshi

726

Şu an cilt problemimiz olduğu için z/d kullanıyoruz bitince evde veterinerimle beraber kendim hazırlamayı düşünüyorum mamalarını canvit nutrimin evde hazırlanan mamalar için taurin ve vitamin takviyesi tozu var. İçinde ne olduğu belli olmayan mamalardan çok sıkıldım araştırdıkça en iyi denen mamalarda bile sıkıntı çıkıyor içeriklerinde.

Gul36
Gul36

113362

Bize de Pacifica pek iyi gelmemişti, Wild Prairie kullanırken tüy sorunu falan yaşamıyoruz. Belki de diğer takviyelerin de faydası olmuş olabilir.


Benim kedim de küçükken yaş mama yiyordu ama şimdi sevmiyor, tüm markaları denedim ama yemedi. Sonunda kampanya döneminde Herrmann's ile tanıştık ve bi yaş mamayı isteyerek ve iştahla yediğini ilk defa görmüş oldum. Tavuklusunu seviyor benimki. İndirimleri takip edip siz de deneyin isterseniz. Böylece kuru mamadan balık vitamini alırken yaş mamadan da tavuk vitamini alabilir.


Bu arada birkaç kişiden N&D'nin bayağı kilo aldırdığını duydum son zamanlarda. Tabii her kedi aynı olamaz ama birden fazla kişiden duyunca ben de ister istemez soğudum.

Gul36 diğer takviyeler dediğiniz nelerdir acaba paylasirsaniz sevinirim.toshi aslında eşim müsade etse yapacağım tek şey raw besleme olur ama yapamıyorum maalesef

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 584 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR