Evcil Hayvanda İsim Değişikliği?

gizoz063
gizoz063

970 Puan

Merhabalar. 2 aydır benimle olan kedişimin ismi bana geldiği zaman Blue idi. Başta değiştirmek istemedim ismi üstüne yapışmış gibiydi ama değiştirmek istiyorum şu an ismini. Sizce kediler isimlerine alışıyor mu? Ben bile ona blue yerine başka bir şekilde hitap ederken alışma sürecim olacak gerçi ama benimsenebilir bir durum mu bu?

5 CEVAP

PsLuna
PsLuna

10636

Dediğim gibi ödüllerle eğitmeye çalışın, koşa koşa gelip hınzırlık yapar. Şahsen benimki az önce bilgisayarın üzerine yatıyordu. Kızdım kenara koydum diye tripli. Şimdi içerde haylazlık yapıyor. Burdan seslenip kızıyorum gelip gözüküyor. Sonra bi daha :)

kedipatisii
kedipatisii

13236

İki ay alışması için yeterli bir süre değil sanki ama degistirmenizi tavsiye etmem. Kediler genelde isimlerini benimseyip cevap veriyorlar.

PsLuna
PsLuna

10636

Benim kedim evde doğmuş bir minnaktı. 2 aylıkken sahiplendim. Sorduğumda eski sahipleri fino demişlerdi.

PsLuna
PsLuna

10636

Benim kedim evde doğmuş bir minnaktı. 2 aylıkken sahiplendim. Sorduğumda eski sahipleri isim koymadıklarını fino diye seslendiklerini söylediler. Kendisi de çok fazla tepki vermiyordu adına. Gerçi kediler istediklerinde tepki veeiyorlar aya neyse :D Eve getirdiğim andan itibaren Luna diye seslendim 1 hafta sürmedi alışması. Yemeğini her verdiğimde her ödül verdiğimde Luna diyerek seslendim. Hemen alıştı. Şimdi yatakta uturken sesleniyorum. Evin diğer ucundan koşup geliyor. Deneyebilirsiniz ya da 2 isim birden kullanabilirsiniz. Ben yaramzlık yaptığında haylaz diye seviyorum hoşuna bişe gisiyor keratanın :)

gizoz063
gizoz063

970

Benim kedim hiçbir şeye net bi tepki vermiyor :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 389 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR