Gastroenteric Mama

dilara98
dilara98

4823 Puan

Benim 3 aylık dişi. Bir kedim var. Sürekli ishaldi.Antibiyotik tedavisi gördü. Tekrar ishal oldu. Veterinerimiz gastroenteric mama verdi. 2 aydır bu mamayı kullanıyoruz. Normalde düzene binmesi lazım diye biliyorum gastroenteric mama ile bagırsak hareketlerinin. Pahalı bir mama acaba Veterinerimiz bu yüzden başka tedavi yerine bu mamayı satmaya çalışıyor olabilir mi mama hakkında bilgisi olan var mı zor durumdayım

9 CEVAP

zuhall
zuhall

10265

Oncelikle diskisinda hic kan gordunuz mu? veteriner gaita ve kan tahlili yapti mi? Hangi antibiyotigi kullandi? Hangi markanin gastroenterik mamasini kullaniyorsunuz? Kullanmaya basladiktan sonra da ishal devam etti mi?

dilara98
dilara98

4823

Kan yok hiçbir testte yapmadı veteriner. 10 günlük bir antibiyotik tedavisi uyguladı ve advance gastroenteric mamayı verdi

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

10 günlük mü ? Yani 10 gün boyunca her gün antibiyotik iğne mi vurundu tam olarak anlamadım açıklayabilir misiniz. Yanlıs olmasın fakat bildiğim kadarıyla en fazla 5 gün yapılıyor antibiyotik tedavisi bana fazla geldi. Benim kedimde konserveden rahatsızlandı 2 aylıktı daha 3 gün iğne yapıldı antibiyotik ishali daha da arttı ilk zmaanlar yanında hap seklinde maya verdi onu toz haline getirip mamasına kattık yedirdik hergün düzeldi zamanla. Yani kalanın kıvam alması vs biraz zaman aldı.

dilara98
dilara98

4823

Evet 10 gün boyunca antibiyotik iğne yapıldı. Hiçbirşeey söylemedi bize veteriner hastalığıyla ilgili. Probiyotik verdi. 300 tl ye yakın masraf oldu. Sırf para kazanmak için yaptı diye düşünüyorum şimdi. En ufak değişim olmadı kızımda. Başka bir veterinere götüreceğim ancak maddi açıdan bu veteriner bizi yedi bitirdi....

zuhall
zuhall

10265

Evet tetkik yapilmadan kucucuk hayvana okadar antibiyotik yapmasi cok yanlis. Keske okadar parayi tahlilleri icin vermis olsaydiniz en azindan gercekten ne oldugu anlasilirdi. N&D nin gastroenteric mamasi var bu surecte onu kullanabilirsiniz.

Faytekin
Faytekin

11982

Geçmiş olsun oncelikle, veterineriniz isi ticarete dökmüș maalesef, acilen once veterinerinizi değiştirin tahlil yaptirin ona gore de zaten hangi mamayı kullanmaniz gerektiğini soyleyeceklerdir size, yazik para için hayvanlarin yasamiyla oynuyorlar her yerde var bu tip veterinerler maalesef,küçücuk hayvana 10 gun antibiyotik igne yapilmasi nedir ya ve hic birsey de söylemeden hemde, gittiginiz veterinerlere sorun sorusturun arkadaslar ne yapiyor niye yapiyor, yaptigi seyin neye faydasi var,aciklamak zorundalar ve bunlari bilmek ogrenmek sizin hakkiniz, bi dunya para bayiliyorsunuz herseyi sorun cekinmeyin, baktiniz kem küm ediyor alin petinizi uzaklasin ordan hemen, yaptigi islemi soylemiyorsa aciklama yapmaktan kaciniyorsa bir daha gitmeyin oraya.

satinalmayin
satinalmayin

9532

antıbiyotiğin bizzat kendiside ishal yapar zaten.Probiyotik alıp verin kedinize uygun. Başka vete gidin kullandığı antibiyotiğide telefon ile sorun.

Gul36
Gul36

113362

Arkadaşların dediklerine ek olarak şunu söyleyeyim, ev yapımı yoğurdunuz varsa kedinize verin. Antibiyotik tedavisi sürecinde de, sonrasında da yoğurt vermek faydalıdır. Ayrıca ishale de iyi gelebilir. İnşallah bir zararı olmamıştır onca ilacın ve bir an önce iyileşir bebeğiniz.

dilara98
dilara98

4823

Bilinçsiz olduğumuz için veterinerimize güvendik. Çok geç anladık bu ticarete kurban gittik maalesef. Çok teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1814 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR