Mama Tercihi? Brit Care, Spectrum, Bozita Feline?

Ozgekurt
Ozgekurt

1807 Puan

Mama deyince gerçekten işin içinden çıkılmıyor çünkü herkes, her sayfa farklı şeyler yazıyor. 4 aylık kedim şuana kadar hep royal canin kullandı. Zaten büyük boyunu almıştım anca bitecek fakat birdaha almak istemiyorum. İyi bir mama olduğunu düşünmüyorum hem yazılanlardan hemde içeriğiyle fiyatını karşılaştırdığımda. Cidden kafayı yiyip sabahlara kadar araştırdım. N&d, acana, orijen çok iyi mamalar herkes hem fikir ama çok pahalı. Araştırmalarım sonucu başlığa yazdığım 3 mamadan birinde karar kılacağım. Brit Care, Spectrum, Bozita.
Brit care'in çeşidi çok ama en çok önerileni Brit Care CarniLove. Spectrumu arkadaşımın köpeği kullanıyor tüyleri çok kötüydü hayvanın hiç düzelmiyordu bu mamayla harika oldu kedide nasıl etki eder bilemiyorum fakat kullananların çoğu iyi diyor. Son olarak Bozita Felina Avrupada çok yaygın kullanılan İsveç mamasıymış ve en ilgimi çeken insan tüketimine uygun etler kullanılıyormuş üretiminde. Vitamin değerlerinin çok iyi olduğunu yazıyor çoğu kullanan. En çok içime sinen bu şuan ama 3 mama arasında kullanan memnun kalan kalmayanlar fikirlerini yazarsa çok sevinirim.

8 CEVAP

satinalmayin
satinalmayin

9532

n&d düşük tahıllı 'nın fiyatı uygun bazı sitelerden çok uygun fiyata bulursunuz (10 kg si 300-329 tl gibi)


onun haricinde bozita alabilirsiniz bu üçünden.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Spectrum zaten hic almayin onu saymiyorum bile:)
Bozita hic hic hic alinamiyorss son secenek bellkiiii... Yaniii..
Aralarinda en guzel brit care tabiki. Bu mama gercekten guzeldir fakat bazi kediler sevmeyebiliyor aklinizda bulunsun, kediniz severse gercekten guzel bir secim olur. Ayrica matisse ve sanabelle de guzeldir yavru mamasinda

kedipatisii
kedipatisii

13236

Sanabelle kitten öneririm. Brit careyi benim kedim yemedim

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Nd royal caninden daha ucuz 5 10 kiloluk alinca

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

bu saydıklarınız içinde en güzeli brit care hem fiyat hem içerik olarak. ama royal canin yiyen bir kedi brit carenin yüzüne bakmayabilir. çünkü rc hem kedilerde bağımlılık yapıyor resmen hemde brit care çoğu kedi hoşlanmıyor. Nd ye geçmenizi öneririm hem kediler kolay kolay reddetmiyor hemde içerik çok güzel. şuandada indirim var bazı sitelerde yüzde 20 indirimli kaçırmadan alın derim.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

spectrumada boşa para vermeyin. tahılsız diye ürettikleri mamada tahıl var kitten haricinde diğer mamalarına bakmıştım gerçek et yok içinde biz mecburiyetten spectrum kitten kullanmıştık o diğer çeşitlerine göre biraz daha iyi

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Ben brit care crazy kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım, içeriği de çok güzel bir mama.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Buradan yazmistim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 597 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR