Kısırlaştırma İstemiyoruz Ama Çifleştirmede İstemiyoruz ?

kısırlaştırma psikolojisini etkileyecek diye istemiyoruz. çifleştirirsek yavrularından kopamayız diye istemiyoruz. yavrularını hepsine birden bakamayız malesef.

17 CEVAP

satinalmayin
satinalmayin

9532

cevap yazmak istiyoruz
ama yazmasakda olur diye düşünüyoruz


:)

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Yani diyorsunuz ki butun derslerden 10 almak istiyoruz ama sinifta da kalmak istiyoruz :)
Malesef oyle olmuyor.psikolojisi bozulmasin diye kisirlastirmiyorsaniz ciftlestireceksiniz,cunki her kizismasinda ciftlesemedigi icin zaten daha cok strese giriyor.sonucta uykusuz geceler agresif tirmalayan isiran evi basiniza yikan bir kedi.buda sizin akil sagliginizi birsure sonra zorlayacak.gonul isterki hepsi ciftlessin yavrulara da bakalim ama maddi manevi mumkun olmuyor.sahiplendirince insanlarin akli kaliyor yavrulari iyi bakiliyormu iyi mi diye.umarim dogru ve saglikli karari verirsiniz.

aysegunerr
aysegunerr

114944

Soru ne anlamadım da kısırlaştırmak psikolojisini etkilemiyor. Aksine stresini azaltıyor ve biraz daha sakinleştiriyor. Tabii ameliyattan 2-4 hafta sonra eski haline dönüyor. Kısırlaştırmak en iyisi. Başarılı, güvenilir bir veterinere yaptırıp iyi baktıktan sonra endişelencek bir şey yok.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

gördüğüm kadarıyla kediniz dişi. hem çiftleştirmek istemiyorsunuz hemde kısırlaştırmak? bu ons yaptığınız en büyük kötülük olur. her kızgınlıktsa çektiği sıkıntı bir yana dursun, her kızgınlıkts rahim genişler mikrop kapmayada açık olur. ikincis ve en önemlisi ve en tehlikelisi rahim iltihabı olur iltihap anca poposundan gelince farkına varırsınız apar topar rahmini aldırmak yani kısırlaştırmak zorunda kalırsınız. kısacası düşünmeye gerek bile yok kısırlaştırın ertesi günü hoplayıp zıplamaya başlıyorlar zaten .

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

kısacası yaz kısırlaştırın ya çiftleştirin. hayvanın yumurtalık ve rahminin iltihapla dolmasını beklemenize gerek yok kısırlaştırmak için illaki.

Dogasl
Dogasl

701

Kısırlaştırın bence onun için daha iyi çiftleşmesini istemiyorsunuz ona kötülük etmiş olursunuz bağırması çok kötü ben bağırınca dayanamıyordum kısırlaştırdım ve iyi

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

burdan link atılsaydı atardım kısırlaştırma yapılmayıp rahim iltihabı (pyometra) operasyonlarını hekimler sürekli kısırlaştırmanın önemine vurgu yapıyorlar. instagramda #pyometra diye arattırısanız görürsünüz zaten manzaraları.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Cansuya tamamen katiliyorum, ciftlesmez ve kisirlastirilmassa kist olusur. Kisirlastirmadan bende cok korkup sizin gibi dusunmustum ama kist olustugunu ogrendim ve kisirlastiedim. Hic oyle korkulacak bisey dgl,psikolojilerini kotu asla etkilemiyor. Cok kolay atlattik biz ayni gun iyilestik:) iyiki de yaptirmisim diyorum. Sagligi icin mutlaka kisirlastirin. Zaten ameliyat olacagini ve oldugunu bile anlamiyor. Kendini hasta gibi saniyor buyuk ihtimalle olanlari farkinda bile dgl. Ne merak edyorsaniz sorabilirsiniz, gercekten hic korkmayin :)

gözde hanım çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için inşş bu hafta en sağlıklı kararı vereceğiz.

ayse hanım teşekkür ederim bilgilendirme için psikolosini etkilemeyecek ise tabiki kısırlaştırmak mantıklı olan.

satın almayın güzel bir yaklaşım tşkler. :)

dogasl tşkr ederim bilgilendirmeniz için yapıcagız inş.

Cansu hanım teşekkür ederim hafta sonu kısırlaştıracağız inş.

tşkler izmir pet

En doğru karar :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1212 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR