Merhabalar Dogo Argentino Tuvalet Eğitimi Yapılabiliyor Ve Dogo Argentino Çok Havlar O Yavru

Denizkkkkkk
Denizkkkkkk

166 Puan

Dogo argentino tuvalet eğitimi yapılabiliyormu ve dogo yavrusu çok havalrmı

4 CEVAP

basakinanc
basakinanc

1869

Merhaba, her köpek tuvalet eğitimi alabilir ancak köpeklere tuvalet eğitimi vermek tam bir sabır işidir, köpeğinizi korkutmadan, hırpalamadan alıştırmalı her an bir kaza olabileceğini, istemediğiniz yerlere de tuvalet yapabileceğini unutmamanız gerekir. Hiç dogo beslemedim ancak besleyen bir tanıdığımdan gözlemlediğim kadarıyla genel olarak uysal oluyorlar, gerçekten tehlike hissetmedikleri sürece havladıklarına şahit olmadım, ayrıca çok da akıllılar vermek isteyeceğiniz her eğitimi kolayca öğrenebilirler. Köpeğinizin davranışları ve karakteri tamamen sizin ona karşı olan davranışlarınıza bağlı diyebilirim. Eğer çok korkutur ve hırpalarsanız yabani olur, size bile havlayabilir ancak dozunda sertlikle uysal davranırsanız sözünüzden hiç çıkmaz. Yalnız bir dogoya apartmanda ya da evin içinde bakmak isterseniz uyarmalıyım, yetişkinliklerinde boyut olarak oldukça büyük olabiliyorlar. Bir de bildiğim kadarıyla dogo ırkı ülkemizde beslenmesi yasak ırklardan sayılıyor. Bu konuyu araştırarak almanızı öneririm. Benim detaylı bir bilgim yok malesef.

Heathcliff
Heathcliff

2710

Beslenmesi yasak ırklar listesinde ve ilk köpek için tavsiye edilmez

Kesinlikle cok sakin bir köpektir daha önce köpek baktiysaniz eğitimde hiç sıkıntı çekmesiniz ben de beslemiştim 5 ay gibi bir süre sonra sahiplendirdik en sessiz köpeklerden biridir ve ayrıca hıç koku yapmaz mükemmel bir köpek ırkıdır.

guineapigela
guineapigela

119533

Cok akillilar benimde dogom var benimli tuvalet egitimine 3,4 gunde.hemen alisti.ve dogolar sakin hayvanlar ama yalniz kalmayi sevmiyorlar. Ozamam birazcik. Havlayabilirler ama omum disinda cok hayvalmiyorlar.ilk defa bakacaksaniz almamanizi tavsiye ettigim bie kopek

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1507 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR