Acil!!! Hassas Olanlar Bakmasın!

Fablemoon
Fablemoon

5495 Puan

Kedimden bir-iki kere böyle bir şeyin etrafında gördüm bu 3.olunca artı kedimden olduğunu kesin anladım. Nasıl çıkıyor bilemiyorum ama kedime ait olduğu kesin bu nedir? Ne yapmam gerek? Bir bilgisi olan var mı? Hemen veterinere ki gitmeliyim?


4 CEVAP

Fablemoon
Fablemoon

5495

Kedimde ruhsal ve fiziksel olarak hiçbir problem yok

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

mamasını değiştirdiyseniz olabilir yada siz görmeden birşeyi ağzına atmıştır onu kusarak çıkarmaya çalışıyordur yada midesine dokunmuş olabilir çok telaşlanmayın boş bir zamanınızda veterinere götürün

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Konservw yaş mama yedirdiyseniz fazla gelmiş ya da zehirlenmil kusmuş olabilir. Beklemwdwn veterinere götürün bir kere de değil bir kaç kere olmuş çünkü. Benim küçük kedim de konserve mama yedikten sonra öylece çıkardı veterinere götürdük zehirlenmil dedi 3 gün antibiyotik yapıldı iyileşti. Bundan dolayı bağırsak sorunları da yasadı kakası falan cıvıktı.


Veterinerim bizden önce aybı evdeki iki kedinin konserve mamadan zehirlendiğini ve birinin öldüğünü söyledi bazı bünyeler ağır tepki verirken bazıalrı hiç tepki vermeyebiliyor . Çok farklı bişey de olabilir ciddi bişey olmayadabilir siz telaşlanmayın fakat böyle şeyler ihmale gelmez yapmanız gereken tek şey veterinwre götürmektir. Çok geçmiş olsun umarım biran önce kavuşur sağlığına.

GULLUKAVAK
GULLUKAVAK

2092

yaş mama sanırım ağır gelmiş olabilir lütfen yaş mama çok vermeyin hatta mümkünse evde kendiniz yapın daha hijyenik ben öyle yapıyorum et haşlayıp suyuyla veriyorum haftada bir daha sağlıklı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 474 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR