Naturea Taş Kedi Maması

yck
yck

4278 Puan

Arkadaşlar bu mamayı kullanan varmı nasıldır
Kısırlaştırılmış versiyonları yok kısır kendime bunlardan versem sorun olurmu

8 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kisirlastirilmis kediye ozel mama sacma geliyor bana, fazla verince onlar da kilo aldiriyor zaten. Kedim kirislastirilmis kedi mamasiyla obez oldu.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Simdi nd normal balikli veriyom az az kilo vermeye basladi

Faytekin
Faytekin

11982

Bende cok mantikli bulmuyorum aslinda,kısır kediler icin en önemli faktörler özelliklede erkekler kediler için hatta protein, fosfor, magnezyum ve kalsiyumdur, bunlar ne kadar düșük olursa o kadar iyi, kısır kedi mamalarinin coguna bakıyorum bu degerler cok fazla ve bu yuzden bende 2 kedimde kısır olmasina ragmen hic kullanmadim daha kısırlaştırılmış mama, kafama yatan, icime sinen bir mama bulabilirsem bir gün deneyecegim,veterinerler hem kendileri söylüyor bu oranlarin dengeli ve düșük olması gerektigini hemde kendileri öneriyor yüksek degerdeki bu tür mamalari, anlamiș degilim haala bu çelișkiyi.

satinalmayin
satinalmayin

9532

Faytekin bu ve buna benzer okadar çok çelişki bulursunuzki biraz araştırmaya başladığınızda eminim veterinerlerden soğursunuz çoğunun cahil olduğunu düşünürsünüz.
Faytekin kedilerde çiğ beslenmenin faydalarını araştırmanızı tavsiye ederim birde bir blog var suzi online diye oraya girip biraz karıştırın.

satinalmayin
satinalmayin

9532

https:// catinfo .org/


okuyun öğrenmekten zararmı gelir faydamı?

Faytekin
Faytekin

11982

Evet ben kullandim hem kuru mamasıni hem yaș mamasıni,bizimkilerde severek yiyorlar, kaliteli ve besin degerleri cok dengeli bir mama, her yerde bulunmadigi için pek bilinmiyor ama bana gore en kaliteli markalardan biri,kisirlastirilmis diye cesidi yok evet Tüm Yașam Evreleri olarak uretiliyor Acana ve Orijen gibi

satinalmayin
satinalmayin

9532

google translate den açın türkçeye çevrilmiş olur.

onurtemiz
onurtemiz

116286

yaş mamalar da kısırlaştırılmış diye hiç endişe etmenize gerek yok istediğiniz çeşitten verebilirsiniz bu marka için de iyi olduğu söyleniyor denemedik biz
Bu arada buralarda birileri vardı kuru kedi mamasını düşük tahıllı (balıklı) veriyorlardı kedilerine (kısır kedilerdi) bir sıkıntı olmadığını söylüyorlardı hatta epeydir memnundular.


Benim kedim 16 aylık ve düşük tahıllı Kuzulu versiyon veriyorum 2 hafta oldu memnunum genel olarak.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 499 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR