Mama İçin Fikirler???????

Arkadaşlar daha önce N&D marka mama denedim fakat çok memnun kaldığım söylenemez. Sizin hem iyi, hem kaliteli hemde biraz ekonomik bir mama hakkında fikirleriniz var mı?

8 CEVAP

aslında n&d iyiydi fakat bizim neptün pek iştahlı değildi. sonra başkalarına tavsiye ettim (neptün'ün kardeşlerinin sahiplerine) onların kedileride pek sevmemiş. fakat benim açımdan n&d iyidi. belki bizim kedilerde Bir sıkıntı vardır :D

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Ndnin altında orta fiyatlı mamalar var. İçinde brit care, matisse ve sanabella var. Tabi gönül ister orijen, acana olsun.

Fablemoon
Fablemoon

5495

Ben bir aralar mama ile kafamı bozmuştum ne alsam felan aslında en iyi olan mamayı değil kedimiz için en iyi olan mamayı almamız gerek. Çünkü pahalı olan her marka iyi değil. Ben Royal Canın kullanıyordum kedimi kısırlaştırdıktan sonra Royal Canın istemedi yememek için diretti bir kaç mama değiştirdim mama beğendiremedim şimdi felicia aldım çok sevdi severekte yiyor.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Benimkide simdi orijenden baska mama konunca yemiyor.bazi kedi bazi mamaya tepki veriyor demekki.Allaha sukur hic tuy problemimiz yok,onceki mamada dokuyodu.

emirdemir
emirdemir

7260

Nd den neden membun kalmadınız

justice_94
justice_94

311

Biz nd kullanıyoruz ve çok memnunuz hiç başka mama vermedim içerik olarak bence çok iyi bir mama. Eğer okursanız taze et olarak yazar nd de ama diğer mamalarda tavuk proteini veya tavuk eti unu yazar.

Yoğun ilgi için teşekkürler. Arkadaşlar kediden kediye değişir. Benim kedim sevmedi nd yi. Arkadaşın kedisi royal canin sevmemiş oluyor böyle şeyler. Öneriler için tşk :)

Anonymus813797
Anonymus813797

12635

Ben kedimi ilk aldığımda gody almıştım en yakın petshopta en iyi olanı oydu. Aldım bayıla bayıla yedi. Paket bittikten sonra proplan ve nd denedik. Hayvana mama beğendiremiyorum pahalı mamayı yemiyor. Azar azar kiloyla satılıyor. Öyle öyle denetip en beğendiğinizi almanız daha iyi sizin için. Şimdi tekrar gody e dönüş yaptık ama acilen benim de mama değiştirmem gerek. Çünkü tuz oranı aşırı yüksek bir mamaymış. Size önerim 1-2 kglik mamalardan alın denetin. En azından ziyan olmaz... ND den sonra bir mama kullandınız mı. İnternetten mattise sipariş ettim inşallah beğenir bu sefer :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 534 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR