Kediniz İçin İç Parazit Hapı

pinarsert
pinarsert

1109 Puan

kediniz için kullandığınız iç parazit hapı var mı, ücretini de yazar mısınız 1 hapı 40 tlye aldık normal midir?
iç parazit damlaları varmış sanırım damla kullanan var mı aranızda?

16 CEVAP

Glz1515
Glz1515

593

ben geçen ay hap aldım 10 tl ye büyükşehirde yaşayanlar çok fazla ücret ödüyor bu haplara halbuki pahalı olmayan şeyler bunlar

pinarsert
pinarsert

1109

Teşekkür ederim yorumlarınız için. O zaman resmen dolandırıldık desenize. Ya bu veterinerleri anlamıyorum 3 veteriner değiştirdim hiç birinden memnun kalmadım. Genelleme yapmayacağım ama denk geldiklerimin hepsi bu durumumuzu kullanıyorlar.


Özellikle dün başıma bir olay geldi, kızımı kısırlaştırmak için geçen hafta randevu aldım ama iş dolayısıyla gidemeyeceğimden arayıp iptal ettim. Dün bu hafta içi için randevu almak için aradım adam bana siz randevuyu iptal ettiniz şimdi başka bir alternatif düşünün sizi alamam dedi, başka bir veteriner bul dedi resmen. Yani yavrumu mu cezalandırdı beni mi şimdi?


Neyse ben 5 ayda bu konuda çok doldum kusura bakmayın :)

Dogasl
Dogasl

701

İzmir’de ilçede yaşıyorum dün 7 tl ye aldım . Damla işe yaramıyor iğne en iyi yöntem ve hap tabi

Glz1515
Glz1515

593

internette dolaşan bi video var kedilere hap yutturma ile ilgili ben onu denedim ve başarılı oldum. normalde parazit haplarının tadını aldığı an yutmamak için çaba sarfediyor ama kafası hafif yukarı tutar vaziyette hapı ileri doğru koyarak direk gırtlağı ovduğunuz an otomatik yutuyor kedi :)

Bizim veterinerimiz dış parazit için damla kullavileceğimizi fakat iç parazit için aşı veya hap kullabileceğimizi söylüyor.İç parazit hapı coniverm 15tlye aldım 2ay önce mamaya karıştırdım çeyrek şekilde zor da olsa yedi,yemediği zaman ise mecbur iğne yaptırıyorum biraz inatçı yemediği zamanlar oluyor. Kucakta hiç durmuyor o yüzden yutturmayı denemedim ama onunda deniycem tutarsa çok iyi olur

MissClouseau
MissClouseau

1395

Şu anki veterinerden memnunum ama paylaşıyorum veterinerlerle ilgili şikayetinizi. Bayer'in Profender isimli damlası çok popüler dünyada. Genel olarak yorumlar da iyi. İnternette yurtdışındaki yorumlara çok bakmayın zannedersem rakip şirket takım kurmuş Profender'ı kötülemek için. Aynı 1-2 sitede bir sürü olumsuz yorum var ama üşenmedim baktım, o yorumları yazanların hepsi Profender'dan başka hiçbir şeyi değerlendirmemiş. Profili normal olanlar ve diğer sitedeki forumlardakiler bir şikayetleri olmadığını söylüyor.


Ben daha bugün kullandım bu arada onun için kendim çok yorum yapmak istemiyorum ama iyi veterinerlerin kliniklerinde Profender popüler yani. Şahsen ben Bayer'i diğer bilinmedik markalardan daha güvenilir buluyorum.

Bebekfabri
Bebekfabri

2050

Valla nerden bu kadar uyguna yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul'da Bayer iğne 65, hap 45, dış parazit 50, iç parazit damla 50 tl olarak yaptık en son. İkisini aynı anda yaparsanda 100 tl.

Demetcinar
Demetcinar

1967

Biz dün yaptırdık 1 igne 1 hap yaptılar 45tl ödedik . 3 ay öncede 2 igne şeklinde yapmıslardı oda 45 tl idi

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Hap on tl burda da. Aşi en son 30du. Damla var bir de o da 15 tl idi iki ay önce.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

En iyisi damla bence hapi neye karistirdiysam yemiyorlar. Ziyan oluyor

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

veterinerler konusunda çok haklısınız. kimse polyannacılık yapmasın on veteriner varsa 9 u insanı canından bezdiriyor diğer biride şüpheli. hang şehirdesiniz?

pinarsert
pinarsert

1109

İşimden dolayı şanlıurfada yaşıyorum yeni taşındım. Bezdim :))

pinarsert
pinarsert

1109

yorumlarınız için teşekkürler bize Tenizol - Teknovet iç parazit hapı verdi. 2 adet aldık biri anne kedi için diğeri yavrular için bölün dedi toplamda 80 tl. anne kedi çok direndi yutmamak için ben de internetteki video gibi deneyeceğim ama oradaki kedi gibi değil ki kediler. İnternetten sipariş etmeyi düşünüyorum daha sonrası için.

pinarsert
pinarsert

1109

Sizin önerdiğiniz ilacı da deneyebilirim

Ecerana
Ecerana

14974

Bn iç parazit hapı nı ve dış parazit için damlayı 30 tl ye alıyorum toplam hatta damla biraz büyük 3-4 kere de kullanılabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2195 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR