Gimcat Anti Stress Rahatlatıcı Kedi Macunu İşe Yarıyor Mu ?

SenanurKsl
SenanurKsl

115163 Puan

Arkadaşlar kedim 8 aylık erkek. Taşıma kutusuna kesinlikle girmiyo çok stres oluyo kucağımızda götürmek zorunda kalıyoruz ve kaçmaya çalışıyo. Arabada yolda veteriner eve dönüş baya sıkıntı oluyo hayvan için stresten. Fakülte bize 1 saat uzaklıkta yarın falkülteye gideceğiz sizce bu macunun zararı var mıdır etkili olur mu ?

7 CEVAP

Ecerana
Ecerana

14974

Eve uyanık alınıyor kan alınacak yerin tüyleri jilet ile kesiliyor ve oradan alıyorlar eğer zorlarsa bir kaç kişi birden tutup yapıyor.

Bgisan
Bgisan

1795

İşinin ehli biri alırsa çabucak alıyor. Ayık olması lazım diye biliyorum. Hafta sonu bende götürücem şimdiden karalar bağladım arabadaki hıtçınlıklarından. Hem de iki tane

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Çok teşekkürler korktuğu zaman baya pısıyo aslında saldırma huyu yok veterinere büzüşüyo kalıyo öyle korkudan uyanık aldırır inşallah kanı.


@Bgisan valla suan zaten fakülteye götürme sebebim öksürükleri apn zmaanlardaki sitresten astım olabilir diye şüpheleniyoruz. O yüzden o bi saat yolda tekrar sitreslenmesini istemiyorum.

Bgisan
Bgisan

1795

Bizimki de veterinerde pısıp kalıyo ama biraz muayene uzun sürerse öksürük krizi tutuyor. Bi de çok korktuğunda. Demekki veterinerde de korktuğu için yapıyor. Normalde yok öksürme falan.

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Yeri geliyo araba bulamıyoruz otobüsle gitmek sorunda kalıyoruz veterinere ve kutusuna girmesi lazım. Kalablık otobüs motor sesi iyiyce sitreslenicek diye araba bulmaya çalışıyoruz.


Bir de fakültede olur da kan alınırsa nasıl alınıyor uyanık değil mi koldan. Normalde korkudan pısıyo ama aldırmazsa kan internette boyundan anestesizle alındığını gördüm doğru mu?


Bu sebepler yüzünden böyle bi ürünü düşündüm ama etkili olur mu bilmiyorum. Kullananlar fikir verirse sevinirim

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Ay bizim de sapasağlam kedi düzenli malt macunu yiyen aşıları tam düzenli kontrolü olan kedi bu yasına kadar herhangi bi hastalık geçirmedi tedavi görmedi öyle söyleyim. 10 15 gündür 5 kere falan öksürdü ilk 2 tanesi tavuktan sonraydı alerji diye düşündük sonra 1 hafta olmadı hiç kısırlaştırdıktan sonra 2 günde 3 kere öksürük krizi sonuncusu uykudan uyandırdı. 1 gün pansiyonda kalmıştı ve çok streslenmişti doğal olarak , tabi pansiyonda anestezi etkisi ve üşütme ihtimali de var . Son bir ayda ne değişti derseniz küçük kedimizi sahiplendik başta kabullenmedi onun sitresi öksürük olduğu zmaanlar alışmışlardı ama o sırada büyükbabam hastaydı sürekli misafir evde falan yine sitres.


Öksüürk dışında başka bi klinik bulgu da göstermiyor sadec son bir iki gündür daha hareketsiz. Keyifsiz gibi onun dışında iştahı tamamen yerinde aynı şekilde hayatına devam ediyor.


Araştırdım baya bi yutuptan astım atak videoları izledim baya bi benziyordu. Sonra bu siteden kedisi astım hastası olan zuhal hanıma danıştım videoları attım kedisinkiyşe nerdeyse aynı olduğunu söyledi. Tabi ahla akciğerleri üşütme enfeksiyon broşlarda sıkıntı olma ihtimali var .


Yarın sabah fakülteye götüreceğim videoları izleteceğim bakalım ne sonuç çıkacak. Özelden numaramı atayım sizede atıyım videoları bakarsınız aynı mı değil mi . Sizde bence biran önce götürün minnoşu bakılsın buntarz seyler ihmale gelmez ne varsa erkenden konulsun teşhisi inşallah ciddi bişey değildir . Çok geçmiş olsun size de.

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

*Youtube :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 870 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR