Kisirlastirma İle İlgili

cimcimeskim81
cimcimeskim81

1004 Puan

Disi henüz 6 aylık bir kedim var yakin zamanda kisirlastiracagiz lakin kısırlastirdiktan sonra huy değişimi olur mu çok korkuyorum ben zaten operasyondan da korkuyorum kızım için en iyisini istiyorum huy değiştirip sevdirmemezlik yapmaz inşallah ya tecrübesi olanlar sizce

4 CEVAP

AsyaUstun
AsyaUstun

515

Merhaba, öncelikle korkmanıza hiç gerek yok. Gayet kolay ve etkili bir operasyon, huy olarak bir değişim görülmez aksine daha sakin bir yapıda devam eder. Bizzat operasyonu yapan biri olarak korkmamanızı tavsiye ederim. Eğer operasyon düşünüyorsanız size veteriner hekim tavsiye edebilirim.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Kesinliklee korkulacak hicbirsey yok. Bende asiri asiri korkkuyordum, kedimi aglayarak birakmistim ama hic gerek yokmus. Yarim saat gcmeden uyandi hemen ve o halde bile beni tanidi surekli bana gelmeye calisti. Aynu gun aksama kadar iyilesti benimki ve surekli kucagima gelip yatti, bana daha daha dahaa yakinlasti. Hic oyle korku stres, bizden uzaklasma falan olmuyo. Aksine daha sakin sevecen oluyolar. Zaten onlari ameliyatin ne oldugunu bilmiyolar. Merak ettiginiz herseyi burdan veya ozelden sorabilirsiniz. İciniz rahat olsun:)

Faytekin
Faytekin

11982

Genel olarak bi degisiklik olmaz, hatta daha sakin oluyorlar,operasyondan korkacak bişey yok, sadece veterinerinizi iyi secin operasyon için yeter.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Veterineri iyi arastirin gerisini dusunmeyin. Ameliyat sonucta, yetkin biri olmasi lazim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 409 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR